Csak engem idegesítenek azok az emberek, akik folyton bele akarnak szólni a másik életébe?
Kösz a válaszokat, akkor ezek szerint nem csak én járok ebben a cipőben. Nem tudom, nálunk ez a kommunizmus hagyatéka lehet-e, hogy egy csomó ember akkor is törődni akar veled, ha te nem akarod, de véletlenül se úgy, hogy megért és elfogad, hanem megpróbál terelgetni a szerinte normális út felé. Azt hiszi, jót tesz veled. És észre se veszi, mennyire szűklátókörű, amit csinál. Tényleg olyanok ezek az emberek, mint a kommunisták. Kíváncsi lennék, nyugatabbra is ennyire megvan-e ez a jelenség.
Nektek mibe szólnak bele? Életmód, érdeklődés, hobbi? Nekem nagyjából mindegyikbe. Ebben az országban egy senki vagy, ha nem a kiüresedett átlagéletet éled. Én legalábbis így tapasztaltam. Egyedül az lehet megoldás, ha hozzád hasonlókat találsz.
Hihetetlen igazat írtál, normális emberek a saját életüket terelgessék, és hagyják meg másnak a sajátjukat. A legtöbb ember természete ilyen, lehet a saját életével van gondja, és akkor a másikéba kell belekontárkodni.
Én kerülöm ezeket az embereket, szimplán nincs szükségem a forintos tanácsokra, amiknek semmi alapja, nemhogy segítő szándéka.
"A legtöbb ember természete ilyen, lehet a saját életével van gondja, és akkor a másikéba kell belekontárkodni."
Szerintem egyébként ez lehet a kulcs. Ha valaki nem biztos az életében, akkor szokott frusztrált lenni annyira, hogy másokat is ugyanarra tereljen.
#8:
De meg is próbálod megérteni a másik problémáját, vagy igazán nem figyelsz oda rá, csak a magadét fújod? Mert a legtöbben ezt teszik. Aztán utána meg nem értik, ha a másik inkább már nem is beszél velük. Pedig mit beszéljen az ember olyannal, aki nem is akarja megérteni, századszorra sem. Persze, neked kell tudnod, ez igaz-e rád, nem ismerlek, de általában ez szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!