Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem mondhatom megvetés...

Miért nem mondhatom megvetés nélkül, hogy utálom a kutyákat míg mások simán mondhatják h utlják a macskákat? Fiú vagyok és nem bírom a kutyákat. Idegesítenek.

Figyelt kérdés
2016. jún. 2. 00:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%

Mondhatod.

De eleve nem lehet igazából semmire sem azt mondani, hogy utálod, mert mindig lesznek, akik szeretik és ők csúnyán fognak nézni miatta.

Inkább fogalmazd meg máshogy. Közelítsd meg pozitív oldalról, például: "Én inkább a macskákat szeretem." "Inkább macskás vagyok." "A macskák közelebb állnak a szívemhez."

Így csak simán hülyének néznek, de nem fognak megvetni.

Egyébként én is észrevettem, hogy aki kutyás, az a macskákat egyenesen gyűlöli, de a macskások ennyire nem gyűlölködnek a kutyákra.

Nekem van mindkettő a környezetemben és igazából mindkettőnek van előnye és hátránya is. Mindkettőben van ami idegesít és amit szeretek.

2016. jún. 2. 00:54
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
Én se szeretem a kutyákat, és el se hiszem, amikor elmondom, és emberek meg akarnak ölni kábé. Én meg a kisgyerekeket szeretem nagyon, mégse tartok senkit "nem is igazi embernek", ha ő annyira nem.
2016. jún. 2. 00:54
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
2-es én se szeretem a kisbabákat, de ezért már máglya jár :D
2016. jún. 2. 01:00
 4/19 anonim válasza:
Nem igazán vágom, mi köze ennek a nemedhez, de végül is szíved joga, hogy ne szeresd őket. És? Vagy ezzel kezdesz minden beszélgetést, hogy utálod a kutyákat? Mert akkor megértem, hogy megvetnek. Én szeretem a kutyát is, macskát is, de elfogadom, ha valaki nem. Persze, amíg nem kezd el ok nélkül gyűlölködni, vagy engem sértegetni, mert én igen. Nem is értem, miért kell ennek ekkora feneket keríteni.
2016. jún. 2. 01:26
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

Az emberek általában még kommunikációhoz is úgy választanak partnert, ha közös az érdeklődési kör, értékrend, és kb mindenben hasonlóak vagyunk a másikkal.

Én ha megtudnám, hogy valaki gyűlöli a kutyákat, egyből az jönne le, hogy neveltetésénél valami nem volt ok.

Tehát olyan környezetből való, amit én nagyon elítélek, és gyanítom, sok más ember is.

Azonkívül annyi állatkínzásos eset volt mostanában is, jó eséllyel egy ilyen "kutyabarát" illető csinálhat ilyesmit.

Tehát jobb esetedben csendben maradni...

Úgyis kiderül előbb utóbb, és akkor elfordulnak tőled sokan.

Inkább próbáld megszeretni őket, bár lehet, már késő.

2016. jún. 2. 04:23
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

Ezt például,hogy jelentheted ki? Utálom...- mindegyiket a földön?

Oda megy hozzád egy kedves,szeretetéhes kölyökkutya aki bízik benned ,aki feltétel nélkül szeret...-mit csinálsz? Belé rúgsz?

Pont a kutya az a lény aki elfogad és alkalmazkodik,ezerszer jobban mint az emberek.

(macskát sem utálom,volt kutyalelkű macskám és lelketlen emberem is...)

2016. jún. 2. 07:07
 7/19 anonim ***** válasza:
82%

Nekem aztán mindegy, ki mit utál, vagy nem utál, csak ne bántsa azt a szegény állatot. Ők már igazán nem tehetnek semmiről. Én se kedvelem, amikor a földet túrta a tesóm kutyája és aztán a nyálas pofájával a nadrágomnak dörgölődzik, de ez meg már nevelés kérdése. Ha valaki normálisan neveli a kutyát, akkor az nem lesz idegesítő. Az én kutyám nem ugrál, nem lökdös, mert nem lett megengedve neki.

Azt külön nem szeretem, amikor valaki azért nem neveli a kutyáját, mert hát "miért bántjátok az én aranyos kis kincsemet?" te jó ég... ebből lesznek az idegesítő kutyák és emberek.

2016. jún. 2. 08:23
 8/19 anonim ***** válasza:
75%

Azt én is észrevettem egyébként, hogyha azt mondom, nem szereted a kutyákat, min. hülyének néznek, de el is mondanak mindenféle szemétnek, ha meg azt mondod, hogy utálod a macskákat, akkor nem ennyire radikális senki. Sztem ez abból fakad, hogy a kutya ragaszkodóbb típus, feltétel nélkül szerez, és az biztos egy érzéketlen f...kalap, aki ezt nem értékeli... a macska meg szuverénebb típus, nem behódoló, ezzel meg az van, hogy "hát érthető, ha nem szereti, mert a macska sem mutatja ki a szeretét".

Ezzel együtt én pont macskásabb vagyok, mert érdekesebbnek tartom őket.

2016. jún. 2. 09:57
 9/19 anonim ***** válasza:

Én kutyás vagyok, de a macskákat is szeretem.

Egyébként az ilyen nagyonnagy állatbarátok már azért megvetik az embert, ha az ember nem néz rájuk áhítattal, szóval....Főleg az ilyen fotelharcosok a durvák...

Egyébként ha nem szereted a gyerekeket és megtudják, akkor lehet látni egyeseknél, hogy máglyahalálra ítélnének, tapasztalat...

2016. jún. 2. 10:45
 10/19 anonim ***** válasza:

Én félek minden állattól, mert nem tudom, mit akarnak.

Na jó, tengerimalacom volt. Nem is azt mondom, hogy nem szeretem őket, inkább azt, hogy nem akarnék velük élni. A szomszéd kutyusra is ráköszönök a liftben, de nem akarnám a lakásba, házba.

2016. jún. 2. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!