Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem mondhatom megvetés...

Miért nem mondhatom megvetés nélkül, hogy utálom a kutyákat míg mások simán mondhatják h utlják a macskákat? Fiú vagyok és nem bírom a kutyákat. Idegesítenek.

Figyelt kérdés
2016. jún. 2. 00:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%
Te utálod a kutyákat, ők meg azokat utálják, akik a kutyákat utálják. Ha te eldöntheted, kiket/miket utálsz, ők is eldönthetik, nem? Tiszta sor.
2016. jún. 2. 11:50
 12/19 A kérdező kommentje:

"Te utálod a kutyákat, ők meg azokat utálják, akik a kutyákat utálják. Ha te eldöntheted, kiket/miket utálsz, ők is eldönthetik, nem? Tiszta sor."

Ember és állat közzött azért van külömbség rendesen. Aki nem így gondolja, annak valami nagyon komoly baj van a buksijában.

"Azonkívül annyi állatkínzásos eset volt mostanában is, jó eséllyel egy ilyen "kutyabarát" illető csinálhat ilyesmit.

Tehát jobb esetedben csendben maradni... "

Ekkora baromságot.... Már bocs, de azért mert nem bírom ezeket az állatokat, kerülöm őket, undorodom tőlük - más az egerektől vagy patiktól stb- nem jelenti azt hogy meg is kínzom.... lol :D

"Oda megy hozzád egy kedves,szeretetéhes kölyökkutya aki bízik benned ,aki feltétel nélkül szeret...-mit csinálsz? Belé rúgsz? "

Elhajtóm, átlépem, nem törődök vele. Nem tudom miért rúgnék bele? Tedd fel magadnak a kérdést, hogy szerinted aki a macskákat utálja, az is belerug? Nem tudom miből ez a feltételezés.

"Pont a kutya az a lény aki elfogad és alkalmazkodik,ezerszer jobban mint az emberek. "

Pszichológust javaslok, mert látszik hogy a saját fajtádban való bizalmad súlyosan sérült. Az ilyen emberek nagyon szomorúan, megkeseredetten és magányosan szokták végezni. Amúgy az emberi szervezet az egyik legjobban alkalmazkodó :) Nézd csak meg hogy a különböző éghajlatokhoz és körülményekhez mennyire jól tudunk alkalmazkodni...

2016. jún. 2. 18:16
 13/19 anonim ***** válasza:

Az nem baj ha valaki nem szereti a kutyákat, patkányt tartok, megszoktam hogy sokan utálják az állataim :D

Én nem kimondottan utálom ma macskákat csak nem tartanék, távolról cukik meg szépek de a személységük nem nekem való :)

2016. jún. 2. 18:51
 14/19 anonim ***** válasza:
19%
Kis hü(ly)e!
2016. jún. 2. 18:52
 15/19 anonim ***** válasza:
Amúgy attól engem is kiver a víz, amikor állatokra, akik nem tudnak beszélni, és csak feltételezni lehet, hogy mennyire van személyiségük, rásütik, hogy mennyire őszintén szeretnek meg milyen hűségesek meg stb, hogy ezen meg lehessen hatódni. Ha van személyisége a kutyáknak, mégis mennyi az eshetősége annak, hogy a világon az bármelyik kutya imádna téged a személyiségedért, és érezné a hatalmas kapcsot köztetek? Simán lehetnek aljas kutyák meg érdektelen kutyák, és akit beszoktattak arra, hogy nyalogassa a kezedet, közben még lehet hányingere van a szagodtól. Lehet egy állatot szeretni, de bemagyarázni, hogy több az embereknél meg hogy az egyetlen igaz barátod, csak úgy lenne fair play, ha tudna beszélni. Márpedig nem tud. Én is amondó vagyok, hogy a saját fajtársaival azért jobban elvan az ember, aztán lehet szeretni állatokat, de piedesztára emelni őket fura.
2016. jún. 2. 19:15
 16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, egyetértek! Amúgy én cukinak és szépnek tartom a patkányokat, de sajnos félek tőlük mert engem már harapott meg :( Amikor már hazahoztam nem engedte h hozzányúljak, harapott is. szegénykét végül elajándékoztam, de ott is ilyen volt.
2016. jún. 2. 19:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Biztos buznyák lehetsz és azért szereted a macskákat pl. 😂😂
2019. febr. 10. 08:21
 18/19 anonim ***** válasza:
A patkányokat meg szereted, gondolom azonosulni is tudsz velük! Te is patkány lehetsz, csak éppen emberi formában! Kis buznyák! 😂😂
2019. febr. 10. 08:25
 19/19 anonim ***** válasza:

#18 tudod a patkány egy meglepően intelligens és empatikus állat, lehet kölcsön kéne adno megyet hátha rád ragad valami.

Áh, engem az egyik patkányom jópárszor megharapott, na ő olyan személység volt akivel nagyon nem passzoltunk, nem szerette ha hozzáérek, a fajtársaival elvolt de nem volt emberbarát szóval úgy távolról maradtunk haverok meghagyva a személyes terét, egyébként érdekes hogy tényleg különböző személységeket vettem észre, vannak "semmilyen" patkányaim de az egyik pl mindig a csapat aktuális legidősebb tagját kísérgette mikor ő lett az alfahím, mindig az öregekkel aludt, amolyan "mindenki apukája" volt (mikor az utolsó idős társa meghalt 2 napig folyamatosan kereste) de tőlem kicsit félt, de olyan is volt aki különösen igényelte az emberi társaságot szóval ha náluk ekkora különbségek lettek kutyánál is biztosan megvan ez, nem hiába kell örökbefogadás előtt "kipróbálni" magad a kutyával hogy passzoltok-e.

2019. febr. 11. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!