Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Visszairnatok neki vagy...

Visszairnatok neki vagy figyelmen kivul hagynatok?

Figyelt kérdés

Van egy 39 eves ferfi akivel egesz jol kijovunk viszont mar van egy kislanya es egy exfelesege. Elmondasa szerint 1 eve elvaltak viszont a no ott lakik az o lakasaban es mindent egyutt csinalnak harmasban. ( Gondolom a kislany miatt,hogy ne erezze meg a valast annyira). Sokszor beszelgettunk de most egy ideje mar nem ir nekem..kb 1 hete. Kicsit ugy erzem,hogy egy potlek voltam neki es nagy kamu az egesz amit eloadott nekem. Nekem alapvetoen nem lett volna bajom az exfeleseggel es a lanyaval, nem az a fajta ember vagyok aki elmarna barkit barkitol. De most ez bant kicsit,hogy hulyere vett. Ha esetleg ram ir akkor reagaljak ra vagy az ilyet keruljem inkabb messzirol? Ti mit tennetek?

23/L

2020. jún. 17. 10:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A gyerek miatt is necces szerintem hogy a válásuk óta 1 éve egy házban laknak, így aztán jó példát lát a gyerek, pláne ha vitáznak többször.
2020. jún. 17. 10:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el a nagy korkülönbséget, de fentebb kifejtettem, hogy miért kerüld el. 10-es és 11-es vagyok.
2020. jún. 17. 10:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Elmondása szerint lehet kamu is, és nem váltak el, csak azt mondta, hogy beetessen egy naív, jóságos 23 éves fiatal lányt. Kerülős inkább.
2020. jún. 17. 10:23
 14/15 anonim ***** válasza:
* "Elmondása szerint" javítva, elfelejtettem idézőjelbe tenni.
2020. jún. 17. 10:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azt sem hittem volna el, hogy elváltak. Nem jó egymást kerülgetni válás után a gyerekre hivatkozva sem. Beadott egy jó kamu mesét, te jó lettél volna néha szórakozni, de ott a családja, a biztos pont.
2020. jún. 17. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!