33 éves lelkileg sérült lány vagyok és nagyon nehezen ismerkedek nem járok szórakozni sem hol tudnék ismerkedni?
Próbálj egyfajta belső stabilitást kifejleszteni magadban.
Meditálj naponta, érezd hogy a helyeden vagy, biztonságban.
Kedves kérdező, tényleg előbb magadban próbálj egy kicsit rendet tenni. Nemrég próbáltam ismerkedni egy depressziós, nagyon rossz passzban lévő lánnyal. Ő keresett először engem. Nagyon szerettem volna megismerni őt, de akármennyire szimpatikus, értelmes volt, rá kellett jönnöm hogy csak a saját idegeimet és időmet pazarlom. Szegény olyan mélyen volt már a sötétségben, hogy onnan már se kedvességgel, se türelemmel sem tudtam volna visszahozni. Erre már csak egy szakember képes. Ne félj segítséget kérni, jobbra fog fordulni az életed!
36/f
Sajnálom, hogy így alakultak a dolgaid :(
Azt meg tudom, hogy könnyű mondani (bár van benne igazság), hogy elsőként magadat szedd össze és csak utána keress társat. Mert van egy pont, meg van az a 'csalódásmennyiség', miután az ember már tényleg besokall.
Biztosan van olyan tevékenység, hobbi; ami leköt és kicsit feledteti Veled a társ hiányát. Merülj bele abba hobbiba minél többet!
Meg az tényleg nagy igazság, hogy a boldogságod belülről fakad. Nem szabad attól függővé tenni, hogy éppen van-e valakid. Mondom ezt úgy, hogy én is kb. 'megváltóként' várom a jövendőbelimet xD. Viszont tudom, hogy ez az igazság. Kicsit dolgoznunk kell magunkon, hogy ezt tudatosítsuk.
Jelen helyzetben ismerkedni tényleg csak online tudsz. Regisztrálj minél több társkeresőre, töltsd le a Tindert...minél több csatornán keress egyszerre! Vannak ott normális fiúk, hidd el.
Ha nem lenne köztünk 10 év korkülönbség én is nagyon szívesen ismerkednék Veled...:/
Szívből kívánom, hogy megtaláld a társad! Fel a fejjel :D
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!