Hogyan tekintenek a török férfiak a magyar nőkre?
Sziasztok :)
Megismerkedtem egy török férfival. Konkrétan kollegám, ő tanít be engem, az ő pozícióját fogom majd átvenni. Láttam már egy ideje, hogy érdeklem, sőt, bejövök neki. Ez kölcsönös.
A tenyéren hordoz, ajándékok, bókol, teát főz, haza hoz munka után...tehát minden lehetséges módot kihasznál arra, hogy kedvezzen nekem.
Ma megcsókolt.
Ezt a történetet elmeseltem édesanyámnak és kb elhűlt szegény, hogy ő dolgozott sokáig törökökkel és ne dőljek be, mert ő jóban volt velük és elmesélték, hogy minden európai nőt kvanak tekintenek és addig megy a bók míg meg nem tud dönteni és onnantól a cégnél mindenki tudni fog róla és mindenki rbancnak fog tartani..
Ti mit tudtok erről? Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Lehet valóság alapja annak amit édesanyám mondott nekem?
Válaszokat előre is koszonom :)
10 ève együtt vagyok a török fèrjemmel, azthiszem kezd komoly lenni.
Èrdemben hozzàszòlva a nemzetisège miatt senki nem fogja tudni megmondani, hogy tekint ràd.
A baràti körünkben sok török magyar tartòs kapcsolat ès hàzassàg van. De az is közrrjàtszik, hogy hasonlò hàttèrrel rendelkeznek, mint mi, nyilvàn ezèrt làtok sok jò pèldàt.
Nem tudom miert kell lemondani a torok ferfit, mintha mindegyik egyforma lenne. A magyar az mennyivel jobb?
A karaktert kell nezni, vannak egyebkent nagyon nyilt gondolkodasu torokok (nok is), akik utaljak a kulturajukat. Es ha nehezebb faba vagod a fejszet az se baj, toled is fuggml. Vannak nok, akik tudnak ferfiakat iranyitani. Vannak torok szoknyapecerek, de kifoghatnak olyan not, aki majd helyrerakja. Vannak hulye naiv nok. Vannak hulye nok akik tudnak parancsolni. Sok minden letezik:)))
Az elet azert szep, mert kulonos:)) nem kell altalanositani sohasem!
Ha bevallalos vagy akkor vallald be, max kisebb csalodasod lesz, de ez se biztos. Amiatt meg ne torodj, hogy rib..cnak fognak nezni egyesek (ez is milyen hulye felfogas), senkinek semmi koze ahhoz mit csinalsz. Legy szabad:)
Es ha szar lesz a kapcsi szabadon lepj ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!