Hogyan tekintenek a török férfiak a magyar nőkre?
Sziasztok :)
Megismerkedtem egy török férfival. Konkrétan kollegám, ő tanít be engem, az ő pozícióját fogom majd átvenni. Láttam már egy ideje, hogy érdeklem, sőt, bejövök neki. Ez kölcsönös.
A tenyéren hordoz, ajándékok, bókol, teát főz, haza hoz munka után...tehát minden lehetséges módot kihasznál arra, hogy kedvezzen nekem.
Ma megcsókolt.
Ezt a történetet elmeseltem édesanyámnak és kb elhűlt szegény, hogy ő dolgozott sokáig törökökkel és ne dőljek be, mert ő jóban volt velük és elmesélték, hogy minden európai nőt kvanak tekintenek és addig megy a bók míg meg nem tud dönteni és onnantól a cégnél mindenki tudni fog róla és mindenki rbancnak fog tartani..
Ti mit tudtok erről? Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Lehet valóság alapja annak amit édesanyám mondott nekem?
Válaszokat előre is koszonom :)
Én is így állok hozzá, kedves utolsó.
A bökkenő ugye az h kollégák vagyunk és itt a cégnél 80 emberből 75 török pasi van és nem akarom hogy az esetleges kaland elhiresuljon
Irtam már, te ezt eldöntötted korábban. A kérdésed csak azért van, hogy megerősítsenek benne, ne egyedül vidd el a döntés súlyát. De biztos vagyok benne, ha 30-ból30 hozzászóló azt írná, hogy ne, akkor is megtennéd :) szóval a kérdésedben rejlő, sugalmazott kegyes hazugságot - miszerint még nem döntöttél, pedig dehogyisnem - azt se felejtsd el kiemelni, amikor ilyennel vádolsz
Mindenesetre továbbra is azt tudom mondani, hogy az általánosítás sok bajt szült már, ezért nem kéne. De emellett igaz a mondás: "Nem zörög a haraszt..."
Szerintem semmi sertot nem írtam, a vádaskodás meg tényleg messze állt tolem a valaszaim alatt. Igen, nagyon vonzó a pasi, ilyet meg nem tapasztaltam senkivel és nagyon nehéz ellenállni. De ha 30bol 30 azt írná azért tuti pattintanam. Nem tettem volna fel a kérdést ha nem lenne mérvadó az a néhány válasz amit kapok.
Szóval nem értem a stílust, amit kepviselsz mert szerintem aztán semmi rosszat nem írtam...
Szerintem munkahelyről nem érdemes kapcsolatot kezdeni mégha aranyból is van neki, ultragáz lesz szakítás után egymást kerülgetni nézni stb.
Csak akkor mennék bele a helyedbe ha utána gond nélkül találnék más munkát, nincs rosszabb mint munkatárssal kapcsolatban lenni és főleg a vége nagyon csúnya tudd lenni utána
Kelet-europai noket mindenki krvanak tekint, es sajnos nem teljesen veletlenul.
Addig semmi baj, amig o van itt, es nem te ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!