Hogyan tekintenek a török férfiak a magyar nőkre?
Sziasztok :)
Megismerkedtem egy török férfival. Konkrétan kollegám, ő tanít be engem, az ő pozícióját fogom majd átvenni. Láttam már egy ideje, hogy érdeklem, sőt, bejövök neki. Ez kölcsönös.
A tenyéren hordoz, ajándékok, bókol, teát főz, haza hoz munka után...tehát minden lehetséges módot kihasznál arra, hogy kedvezzen nekem.
Ma megcsókolt.
Ezt a történetet elmeseltem édesanyámnak és kb elhűlt szegény, hogy ő dolgozott sokáig törökökkel és ne dőljek be, mert ő jóban volt velük és elmesélték, hogy minden európai nőt kvanak tekintenek és addig megy a bók míg meg nem tud dönteni és onnantól a cégnél mindenki tudni fog róla és mindenki rbancnak fog tartani..
Ti mit tudtok erről? Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Lehet valóság alapja annak amit édesanyám mondott nekem?
Válaszokat előre is koszonom :)
Szerintem meg ne..
Sztereotípiák..
Ismerek török férfit, magyar novel.
Ha vallásos eleve nem fekszik le veled házasság előtt , még egy szobában sem fogtok aludni
Multinál falták a naiv nőket, hatalmas étvágyuk van.
Nagyon tudnak bókolni de nem tisztelik az olyan nőt akit megkapnak könnyen és alapjában véve semmi komolyat nem tudnak európaikkal elképzelni.
Nem multinál vagyok már szerencsére. Egy közepes méretű építészeti cégnél vagyok irodán.
Koszonom az eddigi véleményeket.
Igazából én nem olyan rég, két hete léptem ki egy fel éves kapcsolatból a másik fel nem igazán fair gondolkodásmódja miatt.
Ebből kifolyólag hogy kb 6 éve nem voltam szingli (ez előtt a kapcsolat előtt egy-két hét volt a kettő között) így kicsit úgyis egyedül akarok lenni és ezt ő is tudja hogy most nem akarok komoly kapcsolatot, érzelmileg nem igazán teszek bele a dologba, reményt nem fűzök hozza egyáltalán.
Ez is fontos info lehet csak azért osztom meg veletek.
Koszonom az eddigi véleményeket, jöhetnek még :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!