MIKLÓS18 kérdése:
Miért van az, hogy az irrendenta jelképeket a sok szocializmusban nevelkedett idősebb magyar emberek fasiszta jelképeknek tekintenek?
Figyelt kérdés
(Tudom,hogy a szocializmus nem tűrte a revízionizmust és az erős nacionalizmust,de ideje lenne szerintem eszmélni,hogy Kádár elvtárs már rég halott!!!!!)kíváncsi vagyok mindenki vélenményére!2017. jan. 17. 23:02
1/12 anonim válasza:
Mert általában neonácik használják őket.
2/12 anonim válasza:
Elárulnád, hol volt szocializmus?
Mi, magyarok a Nagy Testvérrel egyetemben még csak építettük.
3/12 Szimeon válasza:
Mert feketelábúak. Azaz azt hiszik, minden ami Rákosi elvtárs előtt volt, az fasizmus volt. Egyik-másik talán még Petőfi Sándorban is fasisztát sejt.
4/12 anonim válasza:
Mert számukra a hazaszeretet = fasizmus, nácizmus. Ezt sulykolták beléjük a komcsik is, és most a liberális média is. Rendszerváltás? Az meg mi?
5/12 anonim válasza:
Én még nem találkoztam olyan irredentával, aki nem büdös románozott, mocskos zsidózott és retkes cigányozott volna.
Ezért.
6/12 anonim válasza:
Mert ezeket a jelkepeket a magyar nacik hasznaltak eloszeretettel. Az irredentizmus osszefonodott a szelsojobbal.
7/12 anonim válasza:
Ja igen es aki 2017ben meg mindig a revizionizmusnal tart, az nem tul okos.
8/12 Alain Delon válasza:
Fasiszta? Fasizmus Olaszországban volt. Mi köze annak Magyarországhoz?
9/12 anonim válasza:
Az barátom, hogy a fasizmus egy gyűjtőfogalom, aminek az olasz fasizmus csak egy ága. Konkrétan arról kapta a nevét.
10/12 Alain Delon válasza:
Ahhoz képest, hogy az egész fasizmus fogalom Olaszországból jön, és ott volt ilyen rendszer egyedül... De jogod volt nem figyelni történelem órán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!