Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért bántódik meg mindig a lány?

Miért bántódik meg mindig a lány?

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy lánnyal facebookon (sajnos személyesen nincs lehetőség egyelőre). És szinte minden beszélgetés végén ott tartunk, hogy azt mondja megbántom valamivel. Pedig tök normális srácnak tartom magam, nem szoktam kritizálni, sem megszólni senkit, ha nem kérdezik a véleményem. Igyekszek vele kedves lenni és mindig odafigyelek hogy úgy fogalmazzak meg mindent, hogy véletlenül se legyen bántó. De mégis azt érzem, hogy mintha direkt generálná a feszültséget ezekkel a "megbántottál" dolgokkal. Nem tudom ezt hova tenni, hogy ennyire szar lennék, vagy csak ő van "megkattanva" éppen :)

Szoktam keresni is elégszer, hogy nehogy az legyen, hogy leszarom vagy bármi (meg hát persze szívesen beszélgetek vele). Viszont előfordult már sokszor olyan, hogy küldtem mémeket meg videókat, amin én például nagyon jót tudtam nevetni, de ő semmin. Lehetséges, hogy nem vagyunk kompatibilisek?

Tudom tudom, online ismerkedés eleve hülyeség, de most így jött ki a lépés.

2021. jan. 27. 14:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hölgyek/Urak, köszönöm a segítő válaszokat. Nagyon hasznosnak bizonyultak számomra :)
2021. jan. 28. 10:48
 12/20 A kérdező kommentje:
Még annyit tennék hozzá az egész sztorihoz, hogy az elején még volt egy "vita" úgymond a lánnyal, az most lényegtelen, hogy miről szólt a sztori szempontjából. Annak az lett a vége, hogy azt mondta, hogy "veled nem lehet vitázni sem". Ezt nem bántásból mondta, ekkor már jó hangulatot vett a beszélgetés iránya. Viszont ezt arra értette, hogy mondhatni teljesen megsemmisítettem a sértődését, mert mindent amit mondtam észérvekkel támasztottam alá, ő pedig a saját mondandójával ugyanezt nem tudta megtenni. Úgy egyeztünk ki, hogy nekem van igazam (bár egyáltalán nem törekedtem erre, eszembe sem jutott az ilyesmi). Ezután már volt bennem vele kapcsolatban egy olyan érzés, hogy ennek az elfogadása annyira nem esett jól neki, hogy mindig kóstolgatnia kell, és csak várja a pillanatot, hogy mikor borulok ki, szóval hogy keresi a rést a "pajzson". Nem vagyok pszichológus, de aki okosabb nálam az mondja már meg, hogy nagy hülyeséget mondtam most ezzel, hogy így gondolom, vagy ez létező jelenség valakiknél?
2021. jan. 28. 12:13
 13/20 anonim válasza:
#12: A nőknél sosem lehet tudni. Egyébként aki "racionális" típus, az nem tud mit kezdeni az ilyen nőkkel. Volt, amikor pl. szó nélkül kiléptek egy normális hangvételű beszélgetésből, és hiába szerettem volna megérteni, hogy mi történt, vagy nem válaszoltak, vagy előálltak valami hülyeséggel. Ha lepattintottak egy-egy próbálkozás után, és rákérdeztem, hogy mi a baj velem, aki válaszolt, az azt válaszolta, hogy "nincs veled semmi baj", szóval a szokásos mellébeszélés. Sokszor szerintem semmilyen racionális magyarázat sincs a viselkedésükre, és talán ők maguk sem tudják, hogy mit miért csinálnak.
2021. jan. 28. 12:28
 14/20 anonim válasza:
Házasságban lehet igazad és lehetsz boldog.
2021. jan. 28. 13:01
 15/20 anonim válasza:

"ő pedig a saját mondandójával ugyanezt nem tudta megtenni. Úgy egyeztünk ki, hogy nekem van igazam"

Amikor veszekedsz a nővel, akkor nagyon rosszul gondolod, ha arról szól, hogy kinek van igaza. Ez csak róla szól, illetve csak rólad. Hogy hogy reagálsz rá, mennyire képes behúzni az érzelmi kitörésébe, mennyire veszed észre, mi az ami fáj neki, mennyire vagy vele megértő. Nem az a lényeg, mit mond, hanem hogy hogyan mondja. Én sokat olvastam erről.

Amikor vitázik, ne hevülj fel. Tényleg keresi a pajzsot, mert kaotikus. Tudni akarja, megbízhat e benned, a természetét képes vagy e kezelni, ezért vannak a női shit-tesztek.

Pont ez a hatalmas érthetetlen dolog a férfiak számára, hogy ÉSZÉRVEKET használunk, hát mi más lenne a logikusabb és jobb? És pont ez az, hogy nekik ez nem számít. Persze, vannak határok bizonyos viselkedésekben. Van, amikor már túl kaotikus, és túl sok tesztet csinál, és túl hisztis.

2021. jan. 28. 13:54
 16/20 A kérdező kommentje:
Úgy egyeztünk ki, hogy nekem van igazam (bár egyáltalán nem törekedtem erre, eszembe sem jutott az ilyesmi). Nem én mondtam, hanem ő vélt valami ilyesmit belátni. Én egyszer sem említettem meg, hogy bárkinek igaza lenne bármiben. Tudom, hogy sok ember van, aki a szívéhez kap, ha el kell ismerni, hogy hibázott vagy tévedett :D ezért mindig igyekszek elkerülni, hogy egyáltalán ez szóba is kerüljön.
2021. jan. 28. 13:58
 17/20 anonim válasza:
Ja értem, akkor jó.
2021. jan. 28. 14:23
 18/20 anonim válasza:
Artúr mondja jól. Én amúgy sose vitatkozom nőkkel. Nem lehet. Tehát én tényeket hozok fel, ő meg csak pörög az érzelmi alapú gondolatain. És ezzel nem lehet mit tenni. Személyes sértésnek veszik sokszor, ha tényekkel cáfolsz meg valamit, amihez ő kötődik, érted. A nőket el kell engedni, mármint hagyni kell, hadd higgyen, amit akar, aztán akkor jól el lehet velük lenni.
2021. jan. 28. 14:27
 19/20 anonim válasza:
Mennyit ilyet láttam már... Egyszerűen élvezi. Nem kell vele foglalkozni. Toxic...
2021. jan. 28. 17:44
 20/20 anonim válasza:
Én az ilyen lányokra általában ráhagyom. Ha nem értem miért sértődött meg akkor csak nem foglalkozok vele, aztán egy idő után elfelejti ő is, mert ugye nincs semmi problémája...
2021. jan. 28. 21:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!