Miért bántódik meg mindig a lány?
Beszélgetek egy lánnyal facebookon (sajnos személyesen nincs lehetőség egyelőre). És szinte minden beszélgetés végén ott tartunk, hogy azt mondja megbántom valamivel. Pedig tök normális srácnak tartom magam, nem szoktam kritizálni, sem megszólni senkit, ha nem kérdezik a véleményem. Igyekszek vele kedves lenni és mindig odafigyelek hogy úgy fogalmazzak meg mindent, hogy véletlenül se legyen bántó. De mégis azt érzem, hogy mintha direkt generálná a feszültséget ezekkel a "megbántottál" dolgokkal. Nem tudom ezt hova tenni, hogy ennyire szar lennék, vagy csak ő van "megkattanva" éppen :)
Szoktam keresni is elégszer, hogy nehogy az legyen, hogy leszarom vagy bármi (meg hát persze szívesen beszélgetek vele). Viszont előfordult már sokszor olyan, hogy küldtem mémeket meg videókat, amin én például nagyon jót tudtam nevetni, de ő semmin. Lehetséges, hogy nem vagyunk kompatibilisek?
Tudom tudom, online ismerkedés eleve hülyeség, de most így jött ki a lépés.
"ő pedig a saját mondandójával ugyanezt nem tudta megtenni. Úgy egyeztünk ki, hogy nekem van igazam"
Amikor veszekedsz a nővel, akkor nagyon rosszul gondolod, ha arról szól, hogy kinek van igaza. Ez csak róla szól, illetve csak rólad. Hogy hogy reagálsz rá, mennyire képes behúzni az érzelmi kitörésébe, mennyire veszed észre, mi az ami fáj neki, mennyire vagy vele megértő. Nem az a lényeg, mit mond, hanem hogy hogyan mondja. Én sokat olvastam erről.
Amikor vitázik, ne hevülj fel. Tényleg keresi a pajzsot, mert kaotikus. Tudni akarja, megbízhat e benned, a természetét képes vagy e kezelni, ezért vannak a női shit-tesztek.
Pont ez a hatalmas érthetetlen dolog a férfiak számára, hogy ÉSZÉRVEKET használunk, hát mi más lenne a logikusabb és jobb? És pont ez az, hogy nekik ez nem számít. Persze, vannak határok bizonyos viselkedésekben. Van, amikor már túl kaotikus, és túl sok tesztet csinál, és túl hisztis.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!