Miért bántódik meg mindig a lány?
Beszélgetek egy lánnyal facebookon (sajnos személyesen nincs lehetőség egyelőre). És szinte minden beszélgetés végén ott tartunk, hogy azt mondja megbántom valamivel. Pedig tök normális srácnak tartom magam, nem szoktam kritizálni, sem megszólni senkit, ha nem kérdezik a véleményem. Igyekszek vele kedves lenni és mindig odafigyelek hogy úgy fogalmazzak meg mindent, hogy véletlenül se legyen bántó. De mégis azt érzem, hogy mintha direkt generálná a feszültséget ezekkel a "megbántottál" dolgokkal. Nem tudom ezt hova tenni, hogy ennyire szar lennék, vagy csak ő van "megkattanva" éppen :)
Szoktam keresni is elégszer, hogy nehogy az legyen, hogy leszarom vagy bármi (meg hát persze szívesen beszélgetek vele). Viszont előfordult már sokszor olyan, hogy küldtem mémeket meg videókat, amin én például nagyon jót tudtam nevetni, de ő semmin. Lehetséges, hogy nem vagyunk kompatibilisek?
Tudom tudom, online ismerkedés eleve hülyeség, de most így jött ki a lépés.
Konkrét beszélgetést tudsz küldeni, vagy mémet, amit bántónak gondolt?
Tőlük megkérdezted már, mi volt a bántó?
A mai világban mindenki hiperérzékeny. Már egy egyszerű kérdés is bántó tud lenni valakinek, vagy egy magánvélemény. Akivel nem tudsz úgy beszélgetni, hogy önmagad lehess (még ha moderáltan is), azzal később vajon jól fogod érezni magad? A kérdés benned is felmerült: kompatibilisek vagytok-e?
Sajnos én is a 3-as válaszoló véleményére jutottam végül. Mert végül is az vagyok én amit mutatok, később sem lesz másképp. Ha pedig már ez sem tetszik, akkor nincs miről beszélni.
2-esnek: első dolgom az volt, hogy megkérdeztem hogy mi a baj, vagy mi rosszat mondtam, vagy mi nem tetszett ebben. Próbáltam abba az irányba terelni a dolgokat, hogy indokolja meg nekem normálisan, hogy miért jutott arra amire, mert így nem tudom megérteni a problémája forrását. De sajnos ez sem működött, csak a szájhúzás, nem tudtam beszédre bírni. És ez ami leginkább idegesít az egészben, mikor normális válaszok nélkül vagyok hagyva, és meg van mondva hogy milyen szar vagyok, de indoklás meg érvelés az nincs. Kicsit gyerekesnek is gondolom az ilyesmit. Én sem mondom másra hogy szar, ha nem tudom megindokolni tisztességesen, hogy miért, csak hirtelen ezt gondolom.
Kérdező, amit utoljára írtál, az elég szomorú :(
Szerintem jobb lenne neked, ha hagynád ezt a lányt. Találsz majd olyat, akivel jobban megértitek egymást, hidd el.
Mondd meg neki, hogy ez így neked nagyon kellemetlen, és ha így folytatja, akkor sajnos nincs mit tenni.
4-es kommenteddel bebizonyítottad, hogy tényleg nem vagytok összeillőek. Én nagyon hasonlítok rád olyan téren, hogy én is racionális vagyok és tények hiánya nélkül nemigen tudok működni. Én is szeretem az indoklásokat. És én is RENGETEG ilyen lányba futottam bele, mint te most. Alapból a lányok többsége annyira nem racionális beállítottságú (tudom, most jön majd 10 lány ide, aztán írja, hogy "dE éN aZ vAgYoK, nE áLtAlÁnOsÍtS!"), de sajnos ez a típusú lány, akiről most szó van még annyira se az, mint az átlag. És egy olyan srác, mint te, kérdező, vagy én, hamar elveszíti a türelmét ezeken. Nem véletlenül veszett oda az összes ilyen lánnyal a kapcsolatom. És nem, nem lehet változásra bírni őket. Úgyhogy tényleg engedd el. Mármint nem kell töröld vagy ilyenek. Egyszerűen felejtsd el, hogy bármikor is több lesz köztetek és egyszerűen csak ritkán írj rá, hogy mi a helyzet vele, tudod, mint barátokkal szokás. Ha ő nem keres magától, akkor hagyd elhalni a kapcsolatot. Nem kell neked utána futkosni. Egy baráti kapcsolat is mindkét félen múlik, mindkettőnek tenni kell érte. Ha ő lusta tenni érte, lusta írni neked, érdeklődni utánad, akkor ilyen emberre nincs is szükséged az életedben.
Úgyhogy sajnálom, de nem fog működni. Jól csinálod, hogy önmagad mutatod neki, sajnos vele nem illesz össze. Majd jön más, ne aggódj. 😁👌
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!