Randi előtti pánik ellen valami tipp?
Ne törődj a trollokkal. ;)
Szerintem nagyon cukik vagytok. Ne izgulj rajta. Add önmagad és nem lesz baj. Tudod...a kis szerencsétlenkedések teszik igazán emberivé a randitok! :)
Én nagyon drukkolok!
Ha a 97 kilos nő csak arányosan telt, akkor szereinted ki a rendesen kövér? Ne haragudj kérdező, de ezt csak te magadnak meséled be. Adj le pár (10) kilot, úgy a pasiknak is jobban bejosz majd és az egészségednek is jot teszel.
Az 50+ édesanyám 75rol leadott 20 kilot 4-5 honap alatt. Akkor nekem a 30 meg se kottyanik.
Úgy látom, néhány embernek fogalma sincs, mit jelent az, hogy arányosan telt. Nem, nem a szétfolyt pacát, mert az nem arányos. Az arányosan telt azt jelenti, hogy hiába kövér/nagy darab, de jól elkülöníthető a melle-dereka-csípője, megvan a nőies formája. Pl.:
Azzal egyetértek, hogy a legtöbb, szinte formátlan túlsúlyos/elhízott nő arányosan teltként aposztrofálja magát, holott ez a testtípus elég ritka. A méretei alapján a kérdezőből viszont simán kinézem, ráadásul ő magas is, jobban eloszlik rajta.
Én is kíváncsi lennék rá :))
Esetleg kedves kérdező, nem akarsz fotót linkelni, olyat amin úgy sem vagy felismerhető?
Köszi :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!