Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Randi előtti pánik ellen...

Randi előtti pánik ellen valami tipp?

Figyelt kérdés
Szombaton randizok egy sráccal, akivel évek óta tervezzük csak a távolság miatt nem sikerült. Iszonyatosan kedvelem, és azthiszem ő is engem. Viszont ha csak a szombatra gondolok pánikba esek. Félek, hogy nemfogok neki tetszeni, nem vagyok vékony (bár közölte hogy a husisabb csajokat szereti). De én nem husis vagyok, telt. De arányosan telt. Totál kivagyok bukva. Nem akarom elrontani a szorongádommal a randit. Illetve alacsonyabb nálam kb 5 centivel. Ha csókra fog kerülni a sor nem lesz gáz hogy nekem kell "lehajolni" hozzá? Félek, hogy nem fogok neki tetszeni élőben. Segítsetek.

2021. jan. 20. 17:37
1 2
 11/20 anonim válasza:
De mennyi az F/A? A tömeg 😁
2021. jan. 20. 19:56
 12/20 A kérdező kommentje:
180 cm 97kg
2021. jan. 20. 22:17
 13/20 anonim válasza:
Az már rendesen emberes😬😁
2021. jan. 20. 22:20
 14/20 anonim válasza:

Ne törődj a trollokkal. ;)

Szerintem nagyon cukik vagytok. Ne izgulj rajta. Add önmagad és nem lesz baj. Tudod...a kis szerencsétlenkedések teszik igazán emberivé a randitok! :)

Én nagyon drukkolok!

2021. jan. 21. 22:05
 15/20 anonim válasza:
Addig esetleg nem.birnal leadni par kilot? Fuss egesz nap
2021. jan. 21. 22:14
 16/20 Felix Crux válasza:
Ha rosszul alakul, szólj nekem. :P
2021. jan. 29. 18:39
 17/20 anonim válasza:

Ha a 97 kilos nő csak arányosan telt, akkor szereinted ki a rendesen kövér? Ne haragudj kérdező, de ezt csak te magadnak meséled be. Adj le pár (10) kilot, úgy a pasiknak is jobban bejosz majd és az egészségednek is jot teszel.

Az 50+ édesanyám 75rol leadott 20 kilot 4-5 honap alatt. Akkor nekem a 30 meg se kottyanik.

2021. jan. 30. 08:06
 18/20 anonim válasza:
Rendesen vágósúlyban van, mondjuk valakinek ez jön be, egyik haveromnak 130 kilós a nője, 160 centihez😂
2021. jan. 30. 08:28
 19/20 Laylah válasza:

Úgy látom, néhány embernek fogalma sincs, mit jelent az, hogy arányosan telt. Nem, nem a szétfolyt pacát, mert az nem arányos. Az arányosan telt azt jelenti, hogy hiába kövér/nagy darab, de jól elkülöníthető a melle-dereka-csípője, megvan a nőies formája. Pl.:

[link]

[link]

Azzal egyetértek, hogy a legtöbb, szinte formátlan túlsúlyos/elhízott nő arányosan teltként aposztrofálja magát, holott ez a testtípus elég ritka. A méretei alapján a kérdezőből viszont simán kinézem, ráadásul ő magas is, jobban eloszlik rajta.

2021. febr. 18. 09:22
 20/20 Felix Crux válasza:

Én is kíváncsi lennék rá :))

Esetleg kedves kérdező, nem akarsz fotót linkelni, olyat amin úgy sem vagy felismerhető?

Köszi :*

2021. febr. 22. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!