Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Randi előtti pánik ellen...

Randi előtti pánik ellen valami tipp?

Figyelt kérdés
Szombaton randizok egy sráccal, akivel évek óta tervezzük csak a távolság miatt nem sikerült. Iszonyatosan kedvelem, és azthiszem ő is engem. Viszont ha csak a szombatra gondolok pánikba esek. Félek, hogy nemfogok neki tetszeni, nem vagyok vékony (bár közölte hogy a husisabb csajokat szereti). De én nem husis vagyok, telt. De arányosan telt. Totál kivagyok bukva. Nem akarom elrontani a szorongádommal a randit. Illetve alacsonyabb nálam kb 5 centivel. Ha csókra fog kerülni a sor nem lesz gáz hogy nekem kell "lehajolni" hozzá? Félek, hogy nem fogok neki tetszeni élőben. Segítsetek.

2021. jan. 20. 17:37
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Tisztában van az arányaimmal, a magasságommal. Nem akarok neki csalodast okozni
2021. jan. 20. 17:38
 2/20 anonim válasza:
stemélyesen még sosem találkoztatok? netről ismeritek egymást?
2021. jan. 20. 17:57
 3/20 anonim válasza:
Hany kg van benned?
2021. jan. 20. 18:19
 4/20 anonim válasza:
Bocs a teljes oszinteségért, de vegyél egy nagy levegot, utána fujd ki, ha még mindig hisztizel, akkor pofozd meg magad. A hiszti nem segít, szorakozni mész és jol érezni magad nem?
2021. jan. 20. 18:23
 5/20 anonim válasza:
A tömeg fontos tényező a képletben, mert a gravitáció (ha egy helyen vagytok) állandó 😂
2021. jan. 20. 18:25
 6/20 anonim válasza:

Miaz hogy aranyosan telt? Az ilyen dumak mogott valszeg vmi szetfolyt paca van.

Mi az neked hogy aranyosan telt? A fejed a nyakadon van?

2021. jan. 20. 18:34
 7/20 anonim válasza:

"Kb. 5 centi" nem is észrevehető... gyakorlatilag nem is hajolsz le hozzá.

Amúgy fröcskölj egy kis hideg vizet az arcodra, nekem mindig segít!

2021. jan. 20. 18:36
 8/20 anonim válasza:
Mély levegő, kifúj. Csak nyugi, fog sikerülni. Ha eddig nem találkoztatok gondolom a netről ismeritek egymást, ott meg nem az alakodat nézi (gondolom én, de ki tudja..). Na szóval, ha netről ismeritek egymást, akkor szerintem a stílusod fogta meg, nem hogy hogy nézel ki. Szóval kapóbd össze magad és hajra! :)
2021. jan. 20. 19:40
 9/20 A kérdező kommentje:

18:34

mell 118cm

derék 80

csípő 124

2021. jan. 20. 19:53
 10/20 anonim válasza:
és a magasságod és a súlyod mennyi?
2021. jan. 20. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!