Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A világháborús megítélés...

A világháborús megítélés előtti időszakban, voltak előítéletek a zsidó boltosok, üzletek ellen a közhangulatban?

Figyelt kérdés
értem itt hogy bement vásárolni hozzájuk a cigánytól kezdve a többféle keresztény vallású emberkékig, volt ilyen bármi negatív fennhang rájuk vonatkoztatva a vallásuk miatt, vagy csak akkor lett nagyon felkapva mikor már üldözni kezdték őket?
2020. nov. 1. 23:12
 1/5 anonim ***** válasza:
A zsidóságot mindig is nem szerette valaki. Nem tudom az okát, de a történelemben mindig ellenszenv kísérte a jelenlétüket.
2020. nov. 1. 23:37
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Az oka többnyire az lehet(ett), hogy kreatív gondolkodásúak, így sikeresebbek az életben pl.: pénzügy tekintetben, és ez hát alapból sokak szemét csípi, ha mani témáról van szó, bármilyen vonatkoztatásban is nézve.
2020. nov. 2. 06:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ez így van. Okosak és összetartanak. Ezt az ellenkező oldalon harcolók nyilván utálják. :D
2020. nov. 6. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
A zsidókban általában sosem azt utáltak hogy okosak hanem hogy okosságukat mások megkoppasztására használják. Nem hiszem hogy valaha is akár feleannyi okos és gazdag orvost vagy mérnököt utáltak mint zsidót.
2020. nov. 13. 07:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem általában sosem van igazad. :D
2020. nov. 13. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!