Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vágyom rá,de félek tőle....

Vágyom rá,de félek tőle. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Szóval,már legalább egy éve vágyom igazán egy társra,de akikkel eddig beszéltem ők nem mozgattak meg bennem semmit és félek is találkozni velük.segítenétek tippekkel hogy mit kellene csinálnom?
2021. jan. 9. 22:25
 1/6 anonim válasza:

Mi van?

Ha nem mozgattak meg benned semmit,akkor minek találkozni?

2021. jan. 9. 22:30
 2/6 anonim válasza:

Szerintem most elég keveset tudsz tenni, így covid idején. Mert max online ismerkedés van.

Szóval azt tudnád tenni, hogy ha újra indul az élet, akkor tágítod az érdeklődési körödet és szétnézel másfajta emberek között. Könnyebb úgy, hogy látjátok egymást sokkal, vagy kicsit beszéltek egy helyzetben úgy, hogy az nem direkten arról szól mint online, hogy egy idegennel egyből oda kell ugrani, hogy akarsz e vagy sem.

2021. jan. 9. 22:31
 3/6 anonim válasza:
#1 én értem miről beszél. én is tökre ismerkednék, de így online sacc az van, hgoy ha már nagyon közel kerül a találkozás, képet cserélünk vagy átmegyünk máshova, akkor valahogy tökre érzem ezt az idegenséget és weird az egész. és külsőre hiába jön be és én is neki, aztán vagy én nem írok vagy ő. fura ez az online ismerkedés.
2021. jan. 9. 22:34
 4/6 anonim válasza:

Oké.

Legyél nyitott,és hagyd otthon az elvárásaid amikor talizni mész.

Különben egy görcsös bénaság leszel.

2021. jan. 9. 22:38
 5/6 anonim válasza:

Tehát a férfiak rád írnak, te válaszolsz. Majd várod, hogy annyira kreatív és szórakoztatóak legyenek az üzenetekben, hogy végül sikerüljön elnyerniük a tetszésed, megmozgassanak benned valamit azért, hogy végre találkozz valamelyikükkel. Ez a társkeresési módszered az utóbbi 1 évben?

Ha nem találkoztok, akkor persze, hogy nem mozgat meg benned semmit sem. Mégis mitől mozgatna? Ha nem akarsz velük találkozni, akkor igazán fölösleges rabolnod az idejüket.

Weird? Persze, hogy weird. De nem lehetne túltenni magadat azon, hogy egy kicsit weird? Soha nem látott jóllétben éltünk sok éven át, pillanatok alatt tudunk kommunikálni a világ túloldalán élő emberekkel, te neked pedig az a legnagyobb bajod, hogy weird mással ismerkedni interneten? Tehát, ha van egy célod, akkor nem tudnád egy picikét megerőltetni magad, és tenni is azért, hogy megvalósítsd?

2021. jan. 10. 03:23
 6/6 anonim válasza:
Újabb frigid nő
2021. jan. 26. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!