Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a baj velem lányok? (Kép)

Hogyisvanez2.0 kérdése:

Mi a baj velem lányok? (Kép)

Figyelt kérdés

Őszintén szólva nagyon el vagyok kenődve. Hónapok óta keresgélek, ismerkedek, de abszolút semmi sikerélmény.

26 éves vagyok, tisztában vagyok a képességeimmel, nem vagyok a legjobb pasi, de nem is vagyok egy szerencsétlen.

Voltak már barátnőim, kapcsolataim, és az én megítélésem szerint igencsak csinos lányokkal. Függetlenül attól, hogy nem első szempont nálam a külső. Persze nem árt ha csinos egy lány, de nálam az igényesség és az értelem sokkal előrébb való.

Szóval hónapok óta megy a keresés, de semmi.

Ha esetleg valaki mondana véleményt, vagy tanácsot, vagy csak beszélgetni lenne kedve, így szilveszter este, tárt karokkal várom.

(Elöljáróban annyit, hogy vékony vagyok, ezt tudom :) de bízom benne, hogy nem ezen múlik az ismerkedés)

Privátban küldök képet szívesen.

(Lányoknak!!!! Fiúk légyszi kíméljenek, egy ízig vérig lányra vágyom!!! Női finomságra, gyengédségre!!! Női!!!!

2020. dec. 31. 20:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 A kérdező kommentje:
Az lehet de kizárólag a jó szex és a szép farok (jelentsen ez bármit is) miatt még egy kapcsolat se volt jó ;)
2021. jan. 1. 14:49
 52/70 anonim válasza:
Ó dehogynem
2021. jan. 1. 14:54
 53/70 A kérdező kommentje:
Te 100% hogy pasi vagy :D ilyen baromságot csak pasi mond egy kapcsolatról ;)
2021. jan. 1. 15:07
 54/70 anonim válasza:
Vagy egy olyan nő akinek fontos a jó szex, és a szép farok😘
2021. jan. 1. 15:12
 55/70 A kérdező kommentje:

Ebben biztos vagyok hogy fontos, de az én kérdésem az ismerkedésre vonatkozott, a randizáshoz sem a jó szex sem a farok szépsége nem tartozik ;)

Az egy kicsit később jön. Legalábbis nálam, de én régimódi vagyok

2021. jan. 1. 15:14
 56/70 anonim válasza:
Jobb előbb megtudni mi a helyzet szex terén, ne vesztegessétek egymás idejét
2021. jan. 1. 15:16
 57/70 anonim válasza:
Az a baj,hogy értelmes csajt akarsz,és ha nem az,kioktatod.
2021. jan. 1. 15:16
 58/70 A kérdező kommentje:

Ha nem értelmes akkor felesleges kioktatni:)

Legyen értelmes ;)

2021. jan. 1. 15:23
 59/70 anonim válasza:

Értelmes nő nem kezd olyannal akivel rossz a szex, mert: kicsi a farka

puha a farka

2 perc után köp a farka

1 lövetű

nyalni se tud

görbe a farka

Ez csak pár alapvető dolog, de rengeteget tudnék még írni

2021. jan. 1. 15:29
 60/70 anonim válasza:
Ha egy nőt jól megdugsz, sosem fog elhagyni:D úgyhogy te annyira mégse lehettél jó 😬
2021. jan. 1. 15:32
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!