Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a baj velem lányok? (Kép)

Hogyisvanez2.0 kérdése:

Mi a baj velem lányok? (Kép)

Figyelt kérdés

Őszintén szólva nagyon el vagyok kenődve. Hónapok óta keresgélek, ismerkedek, de abszolút semmi sikerélmény.

26 éves vagyok, tisztában vagyok a képességeimmel, nem vagyok a legjobb pasi, de nem is vagyok egy szerencsétlen.

Voltak már barátnőim, kapcsolataim, és az én megítélésem szerint igencsak csinos lányokkal. Függetlenül attól, hogy nem első szempont nálam a külső. Persze nem árt ha csinos egy lány, de nálam az igényesség és az értelem sokkal előrébb való.

Szóval hónapok óta megy a keresés, de semmi.

Ha esetleg valaki mondana véleményt, vagy tanácsot, vagy csak beszélgetni lenne kedve, így szilveszter este, tárt karokkal várom.

(Elöljáróban annyit, hogy vékony vagyok, ezt tudom :) de bízom benne, hogy nem ezen múlik az ismerkedés)

Privátban küldök képet szívesen.

(Lányoknak!!!! Fiúk légyszi kíméljenek, egy ízig vérig lányra vágyom!!! Női finomságra, gyengédségre!!! Női!!!!

2020. dec. 31. 20:46
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim válasza:

Véleményt/tanácsot szívesen írok, bár nem tervezek sokáig fent maradni, szilveszter ide vagy oda :D

22/L

2020. dec. 31. 20:53
 2/70 anonim válasza:
Azt elmondod, hogy az előző kapcsolataid miért mentek tönkre?
2020. dec. 31. 20:56
 3/70 A kérdező kommentje:
Hát, erről igazából maximum privátban beszelnék. Megmondom őszintén érzékeny téma. Nem ezzel kezdenék egy beszélgetést egy idegennel. De ha úgy alakul egy beszélgetés elmesélem.
2020. dec. 31. 20:58
 4/70 anonim válasza:
Szia, muti a képet. Aranyosan őszinte leszek, ígérem 🤗
2020. dec. 31. 21:07
 5/70 anonim válasza:
Szia, küldhetsz képet, ha szeretnél :)
2020. dec. 31. 21:15
 6/70 anonim válasza:
küldheted :))
2020. dec. 31. 21:20
 7/70 anonim válasza:
Küld nekem is. :)
2020. dec. 31. 21:41
 8/70 anonim válasza:

Azt írod, hogy érzékeny a téma, ami miatt szakítottatok a nőiddel.

Kitalálom: kicsi a põcsõd?

2020. dec. 31. 21:52
 9/70 A kérdező kommentje:

Aztán mindenit:D

Nem :) ha jól tudom az átlag magyar "pöcs" 16-19 között mocorog, na ebben benne vagyok én is :"D

Ennél mélyebb a seb:)

Nem ezen szoktak bukni a kapcsolataim.

Amúgy az eddigi visszajelzések alapján az ágyban nincs gond velem :D na persze ahány nő annyi féle igény. ;)

2020. dec. 31. 21:58
 10/70 anonim válasza:
Mondok egy nagy igazságot; ne a haltól kérdezd meg, hogy milyen a jó csali, hanem a sikeres horgásztól.
2020. dec. 31. 22:21
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!