Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a baj velem lányok? (Kép)

Hogyisvanez2.0 kérdése:

Mi a baj velem lányok? (Kép)

Figyelt kérdés

Őszintén szólva nagyon el vagyok kenődve. Hónapok óta keresgélek, ismerkedek, de abszolút semmi sikerélmény.

26 éves vagyok, tisztában vagyok a képességeimmel, nem vagyok a legjobb pasi, de nem is vagyok egy szerencsétlen.

Voltak már barátnőim, kapcsolataim, és az én megítélésem szerint igencsak csinos lányokkal. Függetlenül attól, hogy nem első szempont nálam a külső. Persze nem árt ha csinos egy lány, de nálam az igényesség és az értelem sokkal előrébb való.

Szóval hónapok óta megy a keresés, de semmi.

Ha esetleg valaki mondana véleményt, vagy tanácsot, vagy csak beszélgetni lenne kedve, így szilveszter este, tárt karokkal várom.

(Elöljáróban annyit, hogy vékony vagyok, ezt tudom :) de bízom benne, hogy nem ezen múlik az ismerkedés)

Privátban küldök képet szívesen.

(Lányoknak!!!! Fiúk légyszi kíméljenek, egy ízig vérig lányra vágyom!!! Női finomságra, gyengédségre!!! Női!!!!

2020. dec. 31. 20:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim válasza:
Szerintem nagyon vékony vagy,az lehet a gond.Gyúrj egy kicsit.
2021. jan. 1. 10:50
 22/70 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva elszomorítónak találnám, ha valóban ez lenne a gond :) és azért nem talál rám az áhított szerelem mert nincs 48-as bicepszem:D ennél azért úgy gondolom rejtőznek bennem nagyobb értékek is :D

Szóval bízom benne, hogy tévedsz 21-es :)

2021. jan. 1. 11:30
 23/70 anonim válasza:
Exeid mit mondtak mi volt a gond?
2021. jan. 1. 11:33
 24/70 A kérdező kommentje:

Azt ha nem haragszol nem írnám ide le :)

De nem olyan jellegű hogy "iszok" " vergődök" "ütök" "ordítbálok" stb..

Velem egész más probléma van amikor van :)

De ez nem gátolja az ismerkedést, az ilyen "gondok" később jönnek ki.

És még mielőtt valaki ismét "fényt kapna" nem kicsi a farkam :D teljesen megfelelő méretű :"D és használni is tudom, NEM ez a gond :D

2021. jan. 1. 11:47
 25/70 anonim válasza:
Akkor csak 2 percig kemény? 😅
2021. jan. 1. 11:49
 26/70 A kérdező kommentje:

:D haláli egy hely ez :D

Eddigi visszajelzések alapján a szexuális teljesítményemmel semmilyen gond sincs :D időben, cm-ben, odaadásban, keménységben :D és kifogástalan egészségügyi állapotban vagyok :D

De jól esik, hogy aggódok értem :D

2021. jan. 1. 12:01
 27/70 anonim válasza:
minek kérdezek, ha nem akarsz semmiben se változni...
2021. jan. 1. 12:06
 28/70 anonim válasza:
Akkor tudom mi a baj, nem akarsz gyereket
2021. jan. 1. 12:10
 29/70 A kérdező kommentje:

Gyereket? Volt olyan életszakasz amikor szerettem volna, most jelenleg nem szeretnék, de mondjuk ehhez nagymértékben hozzájárul egy kedves leány hiánya,akivel el lehetne készíteni a kívánt gyermeket.

Komolyra fordítva, ha kapok az élettől egy olyan nőt aki biztos pont az életemben, akkor nem látnám akadályát a gyereknek

2021. jan. 1. 12:20
 30/70 anonim válasza:
többet beszélsz, mint a barátnőd
2021. jan. 1. 12:27
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!