Mi a baj velem lányok? (Kép)
Őszintén szólva nagyon el vagyok kenődve. Hónapok óta keresgélek, ismerkedek, de abszolút semmi sikerélmény.
26 éves vagyok, tisztában vagyok a képességeimmel, nem vagyok a legjobb pasi, de nem is vagyok egy szerencsétlen.
Voltak már barátnőim, kapcsolataim, és az én megítélésem szerint igencsak csinos lányokkal. Függetlenül attól, hogy nem első szempont nálam a külső. Persze nem árt ha csinos egy lány, de nálam az igényesség és az értelem sokkal előrébb való.
Szóval hónapok óta megy a keresés, de semmi.
Ha esetleg valaki mondana véleményt, vagy tanácsot, vagy csak beszélgetni lenne kedve, így szilveszter este, tárt karokkal várom.
(Elöljáróban annyit, hogy vékony vagyok, ezt tudom :) de bízom benne, hogy nem ezen múlik az ismerkedés)
Privátban küldök képet szívesen.
(Lányoknak!!!! Fiúk légyszi kíméljenek, egy ízig vérig lányra vágyom!!! Női finomságra, gyengédségre!!! Női!!!!
Őszintén szólva elszomorítónak találnám, ha valóban ez lenne a gond :) és azért nem talál rám az áhított szerelem mert nincs 48-as bicepszem:D ennél azért úgy gondolom rejtőznek bennem nagyobb értékek is :D
Szóval bízom benne, hogy tévedsz 21-es :)
Azt ha nem haragszol nem írnám ide le :)
De nem olyan jellegű hogy "iszok" " vergődök" "ütök" "ordítbálok" stb..
Velem egész más probléma van amikor van :)
De ez nem gátolja az ismerkedést, az ilyen "gondok" később jönnek ki.
És még mielőtt valaki ismét "fényt kapna" nem kicsi a farkam :D teljesen megfelelő méretű :"D és használni is tudom, NEM ez a gond :D
:D haláli egy hely ez :D
Eddigi visszajelzések alapján a szexuális teljesítményemmel semmilyen gond sincs :D időben, cm-ben, odaadásban, keménységben :D és kifogástalan egészségügyi állapotban vagyok :D
De jól esik, hogy aggódok értem :D
Gyereket? Volt olyan életszakasz amikor szerettem volna, most jelenleg nem szeretnék, de mondjuk ehhez nagymértékben hozzájárul egy kedves leány hiánya,akivel el lehetne készíteni a kívánt gyermeket.
Komolyra fordítva, ha kapok az élettől egy olyan nőt aki biztos pont az életemben, akkor nem látnám akadályát a gyereknek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!