Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a baj velem lányok? (Kép)

Hogyisvanez2.0 kérdése:

Mi a baj velem lányok? (Kép)

Figyelt kérdés

Őszintén szólva nagyon el vagyok kenődve. Hónapok óta keresgélek, ismerkedek, de abszolút semmi sikerélmény.

26 éves vagyok, tisztában vagyok a képességeimmel, nem vagyok a legjobb pasi, de nem is vagyok egy szerencsétlen.

Voltak már barátnőim, kapcsolataim, és az én megítélésem szerint igencsak csinos lányokkal. Függetlenül attól, hogy nem első szempont nálam a külső. Persze nem árt ha csinos egy lány, de nálam az igényesség és az értelem sokkal előrébb való.

Szóval hónapok óta megy a keresés, de semmi.

Ha esetleg valaki mondana véleményt, vagy tanácsot, vagy csak beszélgetni lenne kedve, így szilveszter este, tárt karokkal várom.

(Elöljáróban annyit, hogy vékony vagyok, ezt tudom :) de bízom benne, hogy nem ezen múlik az ismerkedés)

Privátban küldök képet szívesen.

(Lányoknak!!!! Fiúk légyszi kíméljenek, egy ízig vérig lányra vágyom!!! Női finomságra, gyengédségre!!! Női!!!!

2020. dec. 31. 20:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim válasza:
8 annyira látszik az empátia nélküliség.képes ilyet odavetni hogy kicsi a pöcse látszik hogy mennyire érdekli hogy mennyire érzékeny a dolog ha ilyen szavakat használ.
2020. dec. 31. 22:22
 12/70 A kérdező kommentje:

Semmi gond, ahány ember annyi féle:)

A pöcsöm köszöni szépen jól van :)

2020. dec. 31. 22:23
 13/70 anonim válasza:

Elmondom mi a baj, az hogy túl normális fazon vagy és a mai nőknek nem ez kell. Nem tudnak veled mit kezdeni, mert túl értelmes vagy, túl lelkis, romantikus is talán, jó lelkű. Nekem ez jön le az írásodból.

Küldtél nekem képet, nem is írtam neked vissza direkt, de még annyira sem vagy rámenős, hogy írtál volna utána egy kérdést a kép után, vagy küldtél volna még egy üzit, hogy miért nem válaszolok rá. Ez is sokat elmond rólad. Változtass magadon és az életfelfogásodon.

2020. dec. 31. 22:29
 14/70 A kérdező kommentje:

13-as

Ha nem írtál vissza, akkor annak oka van. Igazság szerint nem fogok könyörögni senkinek hogy válaszra méltasson, ha nem hát nem :)

Alapvetően olyan vagyok amilyennek leírtál, de változtatni nem fogok ezeken. Majd az a lány aki ezeket észreveszi, majd ő piszok jól fog járni :) mert megkap tőlem mindent amit csak tehetek érte ;)

2020. dec. 31. 22:34
 15/70 anonim válasza:
No, hadd' lássalak! :)
2020. dec. 31. 22:46
 16/70 anonim válasza:
Nekem is kuldhetsz kepet ha gondolod, szivesen mondok velemenyt.
2021. jan. 1. 01:34
 17/70 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz képet,én is mondok véleményt
2021. jan. 1. 02:11
 18/70 anonim válasza:
Mutasd magad.
2021. jan. 1. 06:37
 19/70 anonim válasza:
Képet
2021. jan. 1. 09:55
 20/70 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a külsőddel lenne a gond. Nagyjából semmilyen szinten, a nők szeretik ha az alap magabiztosság megvan, nálad nem látom hiányát. De bevallom most már kíváncsi vagyok, úgyhogy ha gondolod dobhatsz ide is képet. Max adok pár tippet hogy hord a szakállad előnyösen. :'D
2021. jan. 1. 10:07
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!