Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan nő, akivel...

Van itt olyan nő, akivel esetleg még nem leveleztem?

Figyelt kérdés

Remélem, igen, mert az eddigiekkel nem nagyon volt szerencsém. Szeretném tartalmasabbá tenni a szabadidőmet, ehhez keresek hölgyet.

Néhány szó magamról. 40-es férfi vagyok a Dunán túl, de az Óperencián innen. Viszonylag gördülékenyen beszélek magyarul, hümmögésben és bólogatásban pedig kifejezetten jó vagyok. Szívesen barangolok a természetben. Ezt általában két lábon teszem, de van, hogy két keréken. Amikor dolgozom, akkor viszont hat keréken gurulok. Szeretek húrokat pengetni, néha billentyűket nyomkodni. Olvasni nem igazán szeretek, de azért tudok. A nyers paradicsomnak már a szagától rosszul vagyok. Azt hiszem, ezek a legfontosabbak.

Legyen szavazás? Na jó!

2020. dec. 25. 09:15
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
#21.30 és 21.32 Nem ez a lényeg. Ez nem találós kérdés, hanem társkereső hirdetés.
2020. dec. 30. 10:10
 22/28 anonim válasza:
Velem tényleg nem leveleztél,de nyugtass meg nem ez az igazi neved😁
2020. dec. 30. 10:55
 23/28 anonim válasza:
De te írtad találós kérdés stílusba, így ne csodálkozz, ha olyanokat is kíváncsivá tettél akik nem társkeresés miatt regisztráltak, mellesleg csak a kérdéseden kamilláztam, mert ahhoz kb. nem hogy ezer, de több mint 10 ezer női gyakorizóval kellett volna levelezned, nagyobb számokat nem írok. Nincs azzal semmi probléma, hogy valakinek az a bakancs listája, hogy az összes gyakorizó nővel vagy pasival váltson levelet, csak hát vicces bakancs lista és elképzelve bennem azt az érzetet kelti, hogy csak egy szám adat minden ember annak az embernek, bár lehet van olyan ember aki minden embert komolyan vesz. De amúgy az ilyen kíváncsi embereknek köszönhetően, mint pl. én fog rád írni majd egy érdeklődő, mert ösztönöztek, hogy egy-két információt írj magadról ne vicces formában, hanem komolyan. Belső tulajdonságaid közül már tudni lehet hogy poénos pasi vagy vagy mégse? Mert az én válaszom se úgy vetted, pedig csak próbáltam jelezni, hogy írd már le mi a szakmád, hátha vannak hasonló érdeklődésű hölgyek, akik így rád írnának. Hangszerek amiken játszol és stb. Inkább segíts az érdeklődőknek és ne találós kérdés megfejtése érzetét keltsd, mert a bizonytalanság necces érzés annak aki pl. érdeklődött volna, de azt gondolnák, hogy háát igen de vicces de annál inkább titokzatos, ami nem mindig előny.
2020. dec. 30. 10:58
 24/28 A kérdező kommentje:

#10.55 Megnyugodhatsz. :-)

#10.58 és mindenki! Úgy tűnik, félreérthető a hirdetés. Egyáltalán nem az a célom, hogy a GYK minden nőnemű felhasználójával levelezzek, még csak nem is az, hogy minél több nővel levelezzek, sőőőt, tessék megkapaszkodni, igazából nem is levelezés a célom, hanem egy társ, akivel kölcsönösen színesíthetjük egymás életét.

Azért így írtam ki a kérdést, mert bár sok felhasználója van a GYK-nak, azok, akiket reaálisan érint egy ilyen hirdetés, véleményem szerint nincsenek azért annyira sokan. Több éve vagyok itt, így tényleg sokakkal váltottam már legalább néhány szót, de remélhetően van olyan közöttetek, akivel még nem hozott össze a véletlen, és akivel érdekesek lehetünk egymás számára.

A kissé rejtélyes megfogalmazással nem titokzatoskodni akartam, csupán érdekesebbé tenni a szöveget. A hatkerekű jármű autóbusz (a hátsó kerekek duplák). Nem értem, hogy ha valaki számára érdekes a leírás, miért nem ír privátot? Adtam ízletítőt, de nem nyilvánosan szeretnék ismerkedni. Bátorság, nem harapok (nagyot). :-)

2020. dec. 30. 14:09
 25/28 anonim válasza:
Veszprémi buszsofőr? :-O Akkor leveleztünk.
2020. dec. 30. 17:09
 26/28 A kérdező kommentje:
#17.09 Azt írtam, a Dunán túl. Veszprém valóban ott van, mint ahogy sok más település is. :-)
2020. dec. 30. 22:00
 27/28 anonim válasza:

Majd felnosz egyszer..

Egy 40 éves csávó neten ír..

Ember... Miért nem élőben...?

2020. dec. 30. 22:02
 28/28 A kérdező kommentje:
#22.02 Ember... te is neten írsz nekem. Miért nem élőben mondod el a véleményed? :-)
2020. dec. 31. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!