Van itt olyan nő, akivel esetleg még nem leveleztem?
Remélem, igen, mert az eddigiekkel nem nagyon volt szerencsém. Szeretném tartalmasabbá tenni a szabadidőmet, ehhez keresek hölgyet.
Néhány szó magamról. 40-es férfi vagyok a Dunán túl, de az Óperencián innen. Viszonylag gördülékenyen beszélek magyarul, hümmögésben és bólogatásban pedig kifejezetten jó vagyok. Szívesen barangolok a természetben. Ezt általában két lábon teszem, de van, hogy két keréken. Amikor dolgozom, akkor viszont hat keréken gurulok. Szeretek húrokat pengetni, néha billentyűket nyomkodni. Olvasni nem igazán szeretek, de azért tudok. A nyers paradicsomnak már a szagától rosszul vagyok. Azt hiszem, ezek a legfontosabbak.
Legyen szavazás? Na jó!
#10.55 Megnyugodhatsz. :-)
#10.58 és mindenki! Úgy tűnik, félreérthető a hirdetés. Egyáltalán nem az a célom, hogy a GYK minden nőnemű felhasználójával levelezzek, még csak nem is az, hogy minél több nővel levelezzek, sőőőt, tessék megkapaszkodni, igazából nem is levelezés a célom, hanem egy társ, akivel kölcsönösen színesíthetjük egymás életét.
Azért így írtam ki a kérdést, mert bár sok felhasználója van a GYK-nak, azok, akiket reaálisan érint egy ilyen hirdetés, véleményem szerint nincsenek azért annyira sokan. Több éve vagyok itt, így tényleg sokakkal váltottam már legalább néhány szót, de remélhetően van olyan közöttetek, akivel még nem hozott össze a véletlen, és akivel érdekesek lehetünk egymás számára.
A kissé rejtélyes megfogalmazással nem titokzatoskodni akartam, csupán érdekesebbé tenni a szöveget. A hatkerekű jármű autóbusz (a hátsó kerekek duplák). Nem értem, hogy ha valaki számára érdekes a leírás, miért nem ír privátot? Adtam ízletítőt, de nem nyilvánosan szeretnék ismerkedni. Bátorság, nem harapok (nagyot). :-)
Majd felnosz egyszer..
Egy 40 éves csávó neten ír..
Ember... Miért nem élőben...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!