Nektek is volt már olyan hogy leveleztetek valakivel itt vagy más oldalakon és egyik pillanatról a másikra eltűnt akivel leveleztetek? Nem írt többet?
Én legutóbb itt a gyakorin beszégettem valakivel. Több nap és kb 10 üzenet váltás utána hírtelen eltünk. Valószínűleg a legutolsú levelem kicsit nagyzolónak tünhetett.
Nem írom le pontosan mit kérdezett, de erre bármilyen fényezés nélkül az igazságot írtam le, de ez sok embernek csidekvésnek tünhet. Gondolom ez nem tetszett neki vagy nem hitte el és azt hitte hazudom...
Volt. Sok-sok évvel ezelőtt. És ebben az esetben én voltam, aki eltűnt.
Elköltöztem. Szóltam is, hogy egy ideig nem leszek elérhető.
Olyan albérletbe költöztem, ahol nem volt net, csak a tv-t tudta a főbérlő okosba megoldani. Évek teltek el így, mikor pedig már lett volna netem, mert olyan helyzetbe kerültem, már ő nem volt sehol, de már nem is emlékeztem hogy keressem. És egyébként is mindegy volt már.
Jelzem, akkoriban még nem volt fészbúk, messenger sem és okos telefon sem volt ennyire alap felszereltség.
Fiatal voltam, akkoriban láttam értelmét az ilyen internetes társalgásoknak. Ma már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!