Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan budapesti lány...

Van itt olyan budapesti lány vagy nő,aki szenteste eljönne velem sétálni?

Figyelt kérdés
A kormány ma döntött,december 24-én nem lesz kijárási tilalom.Jó lenne sétálni egy lánnyal,arra gondoltam átsétálnánk a lánchídon,fölmennénk a normafához és onnan néznénk a várost a hegyről.Van olyan lány vagy nő,aki ebben benne lenne?

2020. dec. 21. 21:42
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:

Kérdező értsd már meg, hogy szánalmas. Szenteste buszozni (ez önmagában is gáz) egy idegennel, lehetőleg romantikus feeling-et keltve... Normális nő erre azt mondja hogy no comment kategória.

Egyébként ha nem szenteste, nem romantikusan, nem egy vadidegennel, nem BKV busszal teljesen normális lenne a kérés.

Mindenesetre én kívánom neked, hogy teljesüljön ez a kívánságod.

2020. dec. 22. 19:04
 32/38 A kérdező kommentje:
#31 akkor se jönnének el velem ha nem szenteste akarnám a randit,akkor más indokkal utasítanának el.Nem érek rá,dolgozom,nem ismerjük egymást annyira,pasim van,vigyáznom kell anyámra,stb.
2020. dec. 22. 19:10
 33/38 anonim válasza:
Akkor máshol keresd meg a probléma gyökerét kérdező! 31.voltam.
2020. dec. 22. 20:37
 34/38 A kérdező kommentje:
Nem keresek semmit nem akarok már ezzel foglalkozni.Maradjanak otthon akkor.
2020. dec. 22. 21:05
 35/38 anonim válasza:

Ne add fel... Csak ne így... Ne ilyen módon... És ne itt.

Nekem szimpatikus, hogy senkinek sem vagtal vissza, nem voltál bunkó egyik válaszolóval sem.

Szerintem értékes emberke vagy.

Keress, de ne itt és ne így.

Nagyon erősen kívánom hogy sikerüljön barátnőt találnod, csak lényeg hogy bízzál magadban, nem vagy rosszabb senkinel sem!

2020. dec. 22. 21:14
 36/38 anonim válasza:

Egyetértek a 35-össel. Egészen a végéig kitartottal a rengeteg bántás ellenére, szerintem is érett és klassz ember vagy.

Akik itt szemétkednek, csak magukat meg a szüleiket (nevelésüket) minősítik. A világba jót kell hozni, segíteni másoknak, erre itt ok nélkül próbálják elérni, hogy rosszul érezd magad. Hát ne tedd, mert nem benned van a hiba.

Amikor (mert biztosan lesz, csak az a kérdés, hogy mikor) lesz barátnőd, akkor nagyon fogja értékelni az ilyen program ötleteidet. A legtöbb pasas leragad annál, hogy vacsora meg mozi. Dög unalom. Úgyhogy ez közös unalom miatt annyiba is szokott maradni pár hónap után, aztán már csak megy a sorozat nézés otthon. Azok a szánalmasak.

Ehelyett, Te jól összeraktál egy egész délutános+estés programot. Tartsd meg ezt a kreatív hozzáállásodat és akkor nagyon meg fog becsülni majd a párod.

Ismerkedni szerintem a Tinder a legjobb, vagy facebook. Kezdd kicsiben, csak köszönni, megkérdezni, hogy vannak, mi foglalkoztatja őket mostanában stb. És aztán egy sima ebéd. Utána jöhetnek a hosszú és izgalmas programok ;)

Sok sikert, szorítok neked.

2020. dec. 22. 22:39
 37/38 anonim válasza:
sok sikert, talán összejön egy komolyabb csaj
2020. dec. 23. 03:30
 38/38 anonim válasza:
A probléma gyökere a 31. Nehogy hallgass rá. Ezek rontják a nők jó hírét, ezek a libák. Ignorálni kell őket. Egyébként marha hangosak ez is már mióta itt írogat, nincs jobb dolga.
2020. dec. 25. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!