Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan budapesti lány...

Van itt olyan budapesti lány vagy nő,aki szenteste eljönne velem sétálni?

Figyelt kérdés
A kormány ma döntött,december 24-én nem lesz kijárási tilalom.Jó lenne sétálni egy lánnyal,arra gondoltam átsétálnánk a lánchídon,fölmennénk a normafához és onnan néznénk a várost a hegyről.Van olyan lány vagy nő,aki ebben benne lenne?

2020. dec. 21. 21:42
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
Fhu de hülye stréber lehetsz 😂🤦🏽‍♀️
2020. dec. 22. 03:06
 22/38 anonim válasza:

Kezdd kisebben. Mondjuk egy ebéd meghívással.

Az nappal van, publikus helyen, kevésbé ijesztő.

Ha működik a dolog és jól érzi magát a lány, máskor is el fog veled menni.

De igy, derült égből, hogy szenteste (!), este 8 után, kietlen helyre menni, egy ismeretlennel, ez teljesen nonszensz.

2020. dec. 22. 04:09
 23/38 anonim válasza:
Szerintem azért nem jelentkeztek,mert nem írtad hogy bejglit is viszel.
2020. dec. 22. 06:45
 24/38 anonim válasza:
Valószínű hogy a szentesti ajándékozás, családi vacsora stb helyett egy kangörcsöt kapott egyeddel töltenék a jányok a szentestét :D Okos ember lehetsz...
2020. dec. 22. 08:07
 25/38 anonim válasza:
Ej de kár, hogy nem vagyok pesti, pedig minden álmom, hogy a családom helyett egy vadidegennel töltsem a szentestét Pesten buszozgatva.
2020. dec. 22. 11:41
 26/38 anonim válasza:
De gusztustalanok azok akik a "CSALÁD"-jukkal kérkednek. FÚÚJ. Köztudomású, hogy vannak olyanok akiknek szr a családja, vagy messze vannak, már nem élnek, stb stb. Ezek olyan hiteltelen emberek akik nagyra vannak az ő tetves családjukkal.
2020. dec. 22. 11:53
 27/38 A kérdező kommentje:
#22 azért írtam hogy előtte még leveleznénk,képet küldenénk,hogy ne teljesen ismeretlenként sétáljunk.De az is igaz,hogy ha valaki az interneten kedves,Az nem biztos hogy élőben is az.Mindegy,séta helyett akkor tévézni fogok🙂
2020. dec. 22. 17:32
 28/38 anonim válasza:
Retardált f...! Még egy sorozatgyilkosban is több kreativitás van! Szerezz barátnő! Azzal sétálj! Nem volt rá elég az év többi napja? Majom...
2020. dec. 22. 18:31
 29/38 anonim válasza:
Erről a vicc jut eszembe: Fiú : D.gunk? Lány : ne már, alig ismerlek. Még közös ismerősünk sincs. Fiú : Petőfit ismered? - igen. - Akkor mehetünk. 😂😂
2020. dec. 22. 18:58
 30/38 A kérdező kommentje:
#28 nem azt kértem hogy betörni vagy lopni jöjjön velem valaki.És aki sétálni akar valakivel,az már retardált?
2020. dec. 22. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!