Hogyan tudassan egy ismeretlen sráccal, hogy iszonyúan tetszik?
Hát ha te tetszenél neki akkor ő már kezdeményezett volna..
Legalábbis én, egy FÉRFI oda merek menni egy nőhez, aki tetszik, Nem pedig várva arra hogy a nő adja a lökést! :)
Te tudod ha nagyon tetszik add meg neki az ívet!! :D
Szerintem először csak beszélgess, barátkozz vele, ezek úgyis kellenek ahhoz, hogy egyáltalán legyen valami
Szóval hajrá :D
"Odamenni csak úgy pedig nem szeretnék, nem akarom letámadni, sem rögtön azzal terrorizálni, hogy tetszik."
Húha, pedig biztos nagy traumát kapna attól, ha odamész hozzá és kifejezed, hogy szimpatikus vagy neki. Olvastam tanulmányokat erről, hogy képes az ember lelkébe belegázolni egy ilyen esemény. :)
Ha nem akarod nekiszegezni, hogy tetszik, kérj tőle valamit.
Mondja meg, mennyi az idő, van e papírzsepije, meg tudná-e mondani hol lehet itt kenyeret/valamit venni, melyik busszal kell menni..., találj ki valamit!
Jobban belegondolva érdemes olyat kérni, ami nem csak egy másodperc mint a papírzsebi, hanem magyarázni kell.
Utána meghívhatod cserébe egy kávéra, ha épp nem ér rá kérd el a számát, hogy egyeztessetek hozzá. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!