Ráírhatok Facebookon vagy Instagrammon egy ismeretlen lányra? Így lehetne ismerkedni?
Írhatsz, de ne számíts kapcsolatra és csodára. Egy szép lány rendszeresen kap üzeneteket, egy vagy a sok közül.
Rólam se csúszik le a bugyi, mert pár fotóm alapján "szimpatikusnak" tart. Aki valós okot is feltud hozni a külsőmön kívül az sokkal érdekesebb.
Rám hiába írnál Instán, az csak mobilalkalmazásban van, számítógépről nem látni, sose láttam, elmesélésből tudom, hogy van ott üzenetküldési lehetőség.
Ezt kalkuláld be, nem mindenki digitális nomád.:)
Nem járok emberek közé, akkor mégis hogy ismerkedjek?
Ha nem jársz emberek közé, minek akarsz neten ismerkedni? Egy idő után, ha nem találkoztok, akkor meg fog szakadni a kapcsolat, mert a fene akar egy online világban logó emberrel beszélni állandóan, ha megteheti ezt húsvér emberekkel?
Ha pedig tegyük fel, találkoztok, azt is nyilvános helyen tennétek, a másik szervezne közös programokat, a barátaival közösen elmenni valahova.
Az életed végéig nem beszélgethetsz csak chaten valakivel, mert elküld a p#csába.
Hát most lehet vele találkozni.
De nekem nincsenek barátaim, szóval közös programokat nem szervezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!