Szoktatok ismeretlenekre ráírni instán, vagy snapchaten barátszerzés céljából?
Én ilyen régimódi vagyok!
Mert sokkal jobban hiszek a személyes ismerkedésben, barátkozásban.
A közösségi oldalakat pedig arra használom (havonta egyszer), hogy az ismerőseimmel, már meglévő barátaimmal tartsam a kapcsolatot.
Instan nem tud senki bejelolni max.bekovetni. 😃
Privat fiokom van.En nem szoktam engedelyezni, hogy olyan kovessen akit nem ismerek, es nem is szoktam olyannal irni akit legalabb latasbol nem ismerek.....
Facebookon is ugyanez. Ha bejelol egy ismeretlen nem fogom vissz jelolni es az ismeretlenektol kapott uzenetekre sem valaszolok.
Regen vissza jeloltem mindenkit, meg kb.lajkoltam az osszes ismerosemet , de mar nem.
Toroltem azokat akikkel nem tartom a kapcsolatot, - akik kileptek igy -vagy ugy az eletembol. Hiaba voltunk par eve joba ha mar nem keres. Vagy sejtem, hogy sunyi modra pl.a hatam mogott mutogatja ennek-annak a posztjaimat.....en az ilyen emberekre nem vagyok kivancsi😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!