Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan nő, aki szűz és...

Van itt olyan nő, aki szűz és szeretne várni a házasságig a szexszel?

Figyelt kérdés

Én is szeretnék várni a házasságig (férfiként) és csak azzal lefeküdni, akivel egy élere tervezek, de sajnos nehéz manapság ilyen nőt találni...

Tudom, hogy a férfinek illik kezdeményeznie, de nem szeretném ha a kommentelőket üzenetben zaklatnák emiatt mások, ezért ha te ilyen nő vagy és szeretnél velem ismerkedni, akkor kérlek írj üzenetet!

Köszönöm!

2020. dec. 7. 14:43
1 2
 11/17 anonim válasza:
Kihaló félben vannak már az ilyenek de azért csákányozz tovább hátha...
2020. dec. 30. 15:07
 12/17 anonim válasza:

Tehát házasságig várnál a nemi élettel, de azért nekiállsz itt vaktába horgászni,totál személytelenül.

Annyira személytelenné teszi és kiüresíti az egészet.

Komolyan egy lány értéke csak abban áll, hogy akar-e házasság előtt kefélni vagy sem? Más emberi tulajdonság nem is számít? Az, hogy másban passzoltok-e? Inkább elvennél egy olyan lányt, aki megaláz nem tisztel, méreget (mert bizony a keresztény lányok között is van ilyen), mint egy olyat, aki lehet, hogy volt előtted mással, de szeret tisztel téged nem árul el senki előtt sem, nem aláz meg stb. (és bizony még lehet jó keresztény is!)

Tisztelem azokat, akik megtartják magukat a házasságig, azonban ezt első helyre tenni a szempontok sorrendjében szerintem badarság.

2020. dec. 30. 15:50
 13/17 anonim válasza:
Igen, én is szeretném megtartani házasságig.
2021. febr. 18. 13:36
 14/17 anonim válasza:
A mai vilagba hazassag utan nincs szex
2021. márc. 13. 09:45
 15/17 anonim válasza:
Bírom az ilyeneket, akiknek fogalmuk sincs az életről, de házassággal és hasonló nagy szavakkal dobálóznak! Nyilván csak egy irányítható nőt akarsz magad mellé, akit kihasználhatsz, mert nem ismer a világból semmit(és mert egy komoly nő meg le sem áll veled!). Ennyi erővel el is rabolhatnál valakit és a pincédbe zárhatnád majd megerőszakolhatnád kedvedre. Láttunk már ilyet...
2021. márc. 13. 10:29
 16/17 anonim válasza:

Pont annak ne lenne fogalma az életről, aki nem csak a szexet keresi egy kapcsolatban? Nem igazán értem ezt a logikát. És azt sem, amit az egyik előttem szóló írt, hogy mi lesz, ha nem jó a szex, kerülik egymást a lakásban? Miért kerülnék? Hiszen aki nem a szexre koncentrál házasság előtt, az jobban tud koncentrálni a belső, lelki szempontokra, jobban meg tudják ismerni egymást. És ha ez alapján választ párt, a lelki összhang meglesz. És akkor miért kéne kerülni egymást a házban? Hiszen szeretik egymást.

Nem működik a szex? Az csak akkor nem tud működni, ha két ember nem szereti egymást. Mert ha szeretik, nem az fog számítani, hogy a méretek passzolnak-e, hanem az, hogy hogyan érint meg a másik, hogyan csókol meg, hogyan ölel át. Ez már nem is szex, hanem szeretkezés. Én azt hiszem, aki a méretekre koncentrál,az felszínesen gondolkodik.

A testi vonzalom kiderül, hogy megvan-e, anélkül, hogy lefeküdnének egymással. Azon túl pedig, csak a szeretet és szerelem mélysége számít.

Kérdező! Büszke vagyok rád, hogy így gondolkodsz. Én is mindenképp olyannal tervezem az elsőt, akivel érzem azt a fajta erős lelki köteléket, közelséget, és elköteleződést.

Ja és a többi válaszolónak még annyit, hogy a kérdezőnek minden bizonnyal nem ez az egyetlen szempontja. Csak ki akarja szűrni azokat, akik nem bírnák ki házasságig. Mert lássuk be, olyannal nem volna értelme belefognia, hiszen eltérőek az irányok. És mivel a mai világban valóban kevés az ilyen, sajnos ennek kell az első helyen szerepelni, amit leír magáról, mert sokaknál ez kizáró ok.

2021. máj. 19. 15:56
 17/17 anonim válasza:
Próbálj szerencsét a keresztény és egyéb ilyen vallásos körökben de ne számíts ott egészséges lelkületű nőre
2021. jún. 1. 17:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!