Van itt olyan nő, aki szűz és szeretne várni a házasságig a szexszel?
Én is szeretnék várni a házasságig (férfiként) és csak azzal lefeküdni, akivel egy élere tervezek, de sajnos nehéz manapság ilyen nőt találni...
Tudom, hogy a férfinek illik kezdeményeznie, de nem szeretném ha a kommentelőket üzenetben zaklatnák emiatt mások, ezért ha te ilyen nő vagy és szeretnél velem ismerkedni, akkor kérlek írj üzenetet!
Köszönöm!
Ez baromsàg.
Régen se vàrtak, most se.
A szexnek működnie kell.
Enélkül nincs jo kapcsolat.
Kisfiu vagy még
Nagyon bírom ezt a mondanivalódat :)
Mármint,hogy a "kommentelőket üzenetben zaklatnák mások" mert ez tényleg így van :)
És nagyon zavaró. Napokkal,1-2 héttel később is kapok egy egy válaszomra üzenetet. Nagyon nem szeretem. Mert én csak a kérdezőnek válaszolok. Erre kapok mást is.
És tetszik,hogy ezt így kiírtad :)
4es
Règen SE vàrtak...minden 2.gyerek koraszülött volt, normàl súllyal...és hànyan szültek 17, 18 èvesen...csak mikor kiderült akkor gyorsan összehàzasodtak
Nber, nem roszbuu de 2020 (lassan 21)van ez nem így működik... Ahoz hogy össze házasodj valakivel nem úgy működik hogy " na majd akkor ha rajtad lessz a gyűrű" enberi lét az hogy meg ismered ➡️ meg szereted ➡️ együtt vagytok 🍆 ➡️össze költöztök ➡️ házasság ➡️esetleg utód stb
Persze van ilyen nő de az átlag nem ilyen, hisz néz körül 13-14 évesen már túl vannak az első együttléten. Szerintem ne várj ami jön az jön. Persze nem akarok rád beszélni semmi. De ahogy anyám mondja egy kapcsolat alapja a szex (is)
Ha az nem úgy meg ahogy kell nem fog működni, hondolj bele minden egyes nap beléd / bele kell szeretni. + az együtt lét a legjobb dolog amit ki talált az evolúció, régen se várták,most meg még úgyse 😂
Szia!
Én is olyan vagyok, szeretném megtartani a szüzességemet addig amíg össze nem házasodok valakivel.
Ez aranyos dolog, hogy így fiúként ki írtad 😄😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!