Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan nő, aki szűz és...

Van itt olyan nő, aki szűz és szeretne várni a házasságig a szexszel?

Figyelt kérdés

Én is szeretnék várni a házasságig (férfiként) és csak azzal lefeküdni, akivel egy élere tervezek, de sajnos nehéz manapság ilyen nőt találni...

Tudom, hogy a férfinek illik kezdeményeznie, de nem szeretném ha a kommentelőket üzenetben zaklatnák emiatt mások, ezért ha te ilyen nő vagy és szeretnél velem ismerkedni, akkor kérlek írj üzenetet!

Köszönöm!

2020. dec. 7. 14:43
1 2
 1/17 anonim válasza:
És ha akkor derül ki, hogy nem passzoltok szexuálisan vagy esetleg méretileg? 🤔
2020. dec. 7. 14:51
 2/17 anonim válasza:

Ez baromsàg.

Régen se vàrtak, most se.

A szexnek működnie kell.

Enélkül nincs jo kapcsolat.

Kisfiu vagy még

2020. dec. 7. 15:36
 3/17 anonim válasza:

Nagyon bírom ezt a mondanivalódat :)

Mármint,hogy a "kommentelőket üzenetben zaklatnák mások" mert ez tényleg így van :)

És nagyon zavaró. Napokkal,1-2 héttel később is kapok egy egy válaszomra üzenetet. Nagyon nem szeretem. Mert én csak a kérdezőnek válaszolok. Erre kapok mást is.

És tetszik,hogy ezt így kiírtad :)

2020. dec. 7. 16:43
 4/17 anonim válasza:
#2 régen is vártak az emberek.
2020. dec. 7. 16:43
 5/17 anonim válasza:
Jo kifogas arra h 30 eves meg szuz vagy teso, en is ezt mondanam ilyen helyzetben :DDD
2020. dec. 7. 18:20
 6/17 anonim válasza:

4es

Règen SE vàrtak...minden 2.gyerek koraszülött volt, normàl súllyal...és hànyan szültek 17, 18 èvesen...csak mikor kiderült akkor gyorsan összehàzasodtak

2020. dec. 9. 21:34
 7/17 anonim válasza:
Szánalmas hülyegyerek
2020. dec. 9. 22:46
 8/17 KozmaAdrián válasza:

Nber, nem roszbuu de 2020 (lassan 21)van ez nem így működik... Ahoz hogy össze házasodj valakivel nem úgy működik hogy " na majd akkor ha rajtad lessz a gyűrű" enberi lét az hogy meg ismered ➡️ meg szereted ➡️ együtt vagytok 🍆 ➡️össze költöztök ➡️ házasság ➡️esetleg utód stb

Persze van ilyen nő de az átlag nem ilyen, hisz néz körül 13-14 évesen már túl vannak az első együttléten. Szerintem ne várj ami jön az jön. Persze nem akarok rád beszélni semmi. De ahogy anyám mondja egy kapcsolat alapja a szex (is)

Ha az nem úgy meg ahogy kell nem fog működni, hondolj bele minden egyes nap beléd / bele kell szeretni. + az együtt lét a legjobb dolog amit ki talált az evolúció, régen se várták,most meg még úgyse 😂

2020. dec. 10. 02:37
 9/17 anonim válasza:

Szia!

Én is olyan vagyok, szeretném megtartani a szüzességemet addig amíg össze nem házasodok valakivel.

Ez aranyos dolog, hogy így fiúként ki írtad 😄😊

2020. dec. 18. 15:37
 10/17 anonim válasza:
Ja, aztán meg ha kiderül, hogy nem jó együtt, nem jó a szex, akkor mit fogtok csinálni? Elváltok? Vagy kerülgetitek egymást a házon belül, nehogy véletlenül összetalálkozzatok?
2020. dec. 20. 19:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!