Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van egy srác akivel már 4...

Van egy srác akivel már 4 hónapja beszélünk minden nap, néha telefonon is, de nem találkoztunk még. Számomra már hűl kifele a beszélgetés. Hiába mondtam neki mikor talizunk már hát azt mondta neki most dolga van. Mindig van valami. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 a fiú. Én 23 vagyok.
tegnap 19:31
 1/6 anonim válasza:
Nem jösz be neki igazan...
tegnap 19:43
 2/6 anonim válasza:

Olyan nincs, hogy 4 hónap alatt nem ér rá egyszer sem.

Lehet, hogy ronda és nem mer talizni.

tegnap 20:00
 3/6 anonim válasza:

- nem jössz be neki

- ennyire elfoglalt leterhelt emberrel meg ismerkedni se érdemes mert akkor is magasról sz.rni fog rád mikor már együtt lennétek.

tegnap 20:11
 4/6 anonim válasza:

Csak szórakozik veled.

Ezért nem szabad magát beleélni netes kapcsolatban, mert lehet élőben nem is lesz szimpi.

Max 1 hónap de az határeset, ha vkivel igazán akarsz talizni és nem csak online haverkodni.

tegnap 20:48
 5/6 anonim válasza:
Valószínű hazudott mindenről. Ha az lenne akinek mondja magát, semmi oka nem lenne szabotálni a találkozókat. Főleg hogy te keresed őt nőként.
tegnap 22:49
 6/6 anonim válasza:
Nem egyszeru a feleség meg a gyerek hata mogott osszehozni egy talit
ma 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!