Van egy srác akivel már 4 hónapja beszélünk minden nap, néha telefonon is, de nem találkoztunk még. Számomra már hűl kifele a beszélgetés. Hiába mondtam neki mikor talizunk már hát azt mondta neki most dolga van. Mindig van valami. Mit tegyek?
Olyan nincs, hogy 4 hónap alatt nem ér rá egyszer sem.
Lehet, hogy ronda és nem mer talizni.
- nem jössz be neki
- ennyire elfoglalt leterhelt emberrel meg ismerkedni se érdemes mert akkor is magasról sz.rni fog rád mikor már együtt lennétek.
Csak szórakozik veled.
Ezért nem szabad magát beleélni netes kapcsolatban, mert lehet élőben nem is lesz szimpi.
Max 1 hónap de az határeset, ha vkivel igazán akarsz talizni és nem csak online haverkodni.
Őszintén ugyanígy jártam. Azt mondta neki jobb, hogy nem találkozunk. Majd pont 5 hónap beszélgetés után, egyszer csak eltűnt.
Ne pazarold rá az energiád szerintem. :(
Nehany tali utan is ugyanugy eltunhet
Barmikor eltunhet
Én ugyanebben a cipőben vagyok, de nekem van fotóm róla, és annyi a különbség, hogy azért nem akar velem találkozni, mert nem biztos benne!Duma! Ja, több mint 4 hónapja beszélünk, chat, és órákig tartó hívások.Nagy érzelmek stb, de szabotálja a találkozókat!
Fájó, de szerintem ezt jobb feladni! Már én is így látom, belátom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!