Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valakit érdekelne így komoly...

Valakit érdekelne így komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

Rólam :

21 éves vagyok, ennek ellenére elég sok mindent éltem meg. Jelenleg válófélben vagyok. Valamint van egy másfél éves kisfiam.

Lelkileg nem vagyok sokszor a legjobb passzban, viszont ha valaki egyenrangú társként tud kezelni, eléggé meg tudom szépíteni az életét.

Őszinte vagyok mindig, ami sokszor előny, de van hogy hátránnyá válik.

Imádom a természetet, az állatokat. Verseket írok, szeretek festeni és rajzolni, bár ez kissé a háttérbe szorult az utóbbi időben..

Csak hosszútávú komoly kapcsolatot keresek.

Szeretek szeretni, és valósággal szívom is be a szeretetet.

Iszonyat nehéz eset vagyok.. De igyekszem ezen változtatni.

Valószínű mostmár kicsit nehezebben bízom meg bárkiben, mint eddig..

A külsőm nagyvonalakban szerintem egész okés. 149cm vagyok, és kérlek ne ragadjunk le a termetemet érintő vicceknél, mert hiába nem komolyak, hidd el, rengeteget hallottam már.. Kb 61kg vagyok most. Egészen átlagosnak mondanám a testalkatomat. Kék szemem és vörös hajam van. Privátban fogok képet küldeni ha igény van rá, de csak ha nem ezzel kezded az ismerkedést.

Akire vágyom :

Tisztességes, komoly férfi, aki tud tényleg szeretni valakit. Egy férfi ne legyen túl távolság tartó, és ne vonja meg magától az érzelmeket. Nagyon fontos, hogy legyen türelmes.. Tényleg nehéz eset vagyok.. Legyenek céljai, de ne úgy, hogy azokért mindenkin át gázol.. Legyen erős, de gyengéd. Szeretem a különcöket, legyél egyedi, és valódi személyiség.

Külsőleg zsánerem a sötét haj, valamint a szakállas pasikért oda vagyok. De igazából teljesen mindegy hogy hogy nézel ki,ha a személyiséged megragad.

Nagyon fontos, nem apának valót keresek, és nem akarom eltartatni magamat. Valamint nem szexkapcsolatot keresek.

Kérlek csak komoly szándékkal írj, és ne verjük át egymást. :)

2020. dec. 6. 02:41
1 2
 11/19 anonim válasza:
Sajnos tragikus, hogy a hozzád hasonlóknak ilyenkor esik le csak, hogy mekkora feladat és felelősség egy gyerek felnevelése. Itt egyedül őt sajnálom.
2020. dec. 6. 17:29
 12/19 anonim válasza:
Kedves áldozathibáztatók! Csupán annyit tudtok a kérdezőről, hogy van egy másfél éves kisfia és válófélben van. Semmit nem írt arról, hogy mi a válásának az oka. Lehet, hogy az elején minden szép volt és jó, tervezgették a jövőt és a családalapítást, majd a pasi hirtelen megváltozott, megcsalta vagy agresszív lett. Persze ti ismeretlenül is a pasinak adtok igazat és feltételezitek, hogy a kérdező a hibás. Büszkék lehettek magatokra!
2020. dec. 6. 17:36
 13/19 anonim válasza:
#12 Itt senki nem hibáztatja az áldozatot, olvasd el még egyszer az előző hozzászólást és próbáld meg értelmezni.
2020. dec. 6. 18:20
 14/19 anonim válasza:
#13: Olvasd el még egyszer a 12-es hozzászólásom és próbáld meg értelmezni.
2020. dec. 6. 18:24
 15/19 anonim válasza:
#14 Akkor leírom ha neked ilyen nehéz felfogni: itt a valódi áldozat a kisfiú, az másodlagos kérdés, hogy a szülei milyen arányban felelősek ezért. Nem lehet 100 %-ban egyik fél számlájára sem írni, mivel mindketten ÖNakaratukból feküdtek le egymással és vállalták.
2020. dec. 6. 18:28
 16/19 anonim válasza:
#15: Légy szíves, keresd meg, hogy hol állítottam én azt, hogy a kisfiú nem áldozat. Nincs meg? Lehet, azért, mert nem állítottam ilyet? Egy széteső családban a gyerek minden esetben áldozat. De ettől még lehet az anyuka is lehet áldozat. Nem tudjuk, ki a hibás a válásért és a család széteséséért. Akkor sem lehet 100%-ban az apuka számlájára írni a válást, ha az apuka mással fekszik össze, ha agresszív, ha veri a feleségét? Akkor sem, ha a gyereket veri? Akkor sem az anyuka az áldozat? Ne állítsunk olyat, amit nem tudunk biztosan. Az itteni hozzászólók egyértelműen az apuka pártjára álltak, holott semmit nem tudnak arról, hogy ki a hibás. Ha az apuka a hibás és az anyuka nem tehet semmiről, akkor áldozathibáztatásról van szó. A szóban forgó hozzászólókat azért neveztem áldozathibáztatóknak, mert feltételeztem, hogy ha ebben a helyzetben az apuka oldalán foglaltak állást, egy nyilvánvaló szituációban is a bántalmazót védenék (mint ahogy az sajnos rengeteg esetben elő is fordul).
2020. dec. 6. 18:50
 17/19 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy elég kevés esély van arra, hogy az összes ilyen szétválás valamilyen súlyos, hirtelen kialakult mentális probléma miatt történik. Inkább az a helyzet, hogy az elején nagy a szerelem (elég csak egyik részről), és a szerelmi vakság miatt nem érdekli az illetőt, hogy amúgy mekkora egy beszámíthatatlan, önző barom a másik. Ez nem varázslat, csupán az agyban lefolyó biokémiai reakció, aztán amikor vége, akkor megy a csodálkozás.
2020. dec. 6. 18:59
 18/19 anonim válasza:
Kérdező, én szeretnélek megnyugtatni, hogy ezek a válaszok egyáltalán nem képviselik a valóságot. Sok férfi elfogadó az egy gyerekes kismamákkal, főleg akkor, ha az ex nem igazán van már a képben. A magasságod csak a magas férfiaknak jelent gondot, tehát e miatt sem kell aggódnod. Valószínűleg időbe fog telni új párt találnod, ezért ne add fel az esetleges, kezdeti sikertelenségek ellenére.
2020. dec. 7. 02:14
 19/19 anonim válasza:

Igen, én is a 18 nak adok igazat teljesen. Nem kell ezt a történetet teljesen eltemetni.

Az tény, hogy ilyen fiatalon hiba volt még gyereket bevallalni, de ha már megvan, akkor ágyesz-bugyesz.

Ha egy férfinek nagyon megtetszel, el fog fogadni így is, hidd el.

Tény, hogy ki kell várni mert nem lesz könnyű, de nem lehetetlen. A magassággal se aggódj, sok férfi van 165-170 körül. Neked nem a kosárlabdázókat kell célba venni. A testsúlyod sem vészes, még a magasságodhoz képest sem, mert sok férfi szereti a fogni valót.

Úgy hogy szerintem ne keseregj, ne görcsölj, mert annál nehezebb, de ki kell várni jól, az biztos.

2020. dec. 7. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!