Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » El vagyok késve, vagy miért...

El vagyok késve, vagy miért nem érdekelnek a csajok komolyabban?

Figyelt kérdés

23vagyok és hát nem volt még csajom.

sosem szexeltem.

smárolni már smároltam többször is.

a csajokra feláll a farkam, a melegektől hányingerem van.

rengeteg lányt szépnek látok, kb minden harmadikat.

bármilyen lánnyal találkozok ver a szívem, de ha meglátom, visszaáll normálra a szívverésem.

szerintem jól nézek ki, magas is vagyok, sokan megnéznek, és érzem hogy kinek tetszem és kinek nem.

mintha egyetlen egy szóból meg tudnám állapítani hogy milyen is a lány.

nem tudom elképzelni ahogy megyek előre vkivel kézenfogva, vagy hazahozom.

ugyanakkor a másik képzelőerőmmel úgy gondolom kiváló leszek az ágyban és vinni fogom a prímet.

határozott vagyok, és magabiztos, tudok beszélni bárikvel,és megnevettetni bárkit bárhol.

de ha meglátok egy lányt, eldöntöm hogy szép e vagy nem, vagy hogy megdugnám-e vagy nem, majd továbbhaladok.

ja még annyi hogy sokszor idegesít ha egy lány percekig bámul mint borjú az új kapura(az ilyenek fingom sincs mit várnak)

köszihaelolvastad:P

2012. júl. 12. 22:09
 1/5 anonim válasza:
sajnos homok került a gépezetbe
2012. júl. 12. 22:10
 2/5 valaki a tömegből válasza:
Szóval te csak d*ugni akarsz? Ha ezt akarod menj el diszkóba szedj fel egy luvnyát és tömd meg mint egy libát azután lépj le. Ezt végtelenségig ismételheted ameddig csak jól esik vagy amígy nem szeretnél valami komolyabbat.
2012. júl. 12. 22:16
 3/5 A kérdező kommentje:

nem akarok dugni, csak fantáziálok róla, de ott úgy érzem jó lennék.

engem a diszkós kurväk nem izgatnak.

2012. júl. 12. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:
tudod mi a külömbség a blog és a gyik között? A blogodra kíirhatod a jellemzésedet,eleget tesz a szabályoknak,és senkit sem érdekel,ide kiirhatod,szabályt szeg,és senkit sem érdekel. DE köszönjük hogy megosztottad. Értékes tapasztalat volt,és mind gazdagodtunk a tudás,bizsergető mannájával.
2012. júl. 12. 22:50
 5/5 anonim válasza:

ez csak 1 válasz amire én gondolok bocs de komoyl bocs ha nem igyy van

ha egész nap a gép elöt ülsz akor azért nem érdekelnek de bocs ha ne igy van

2012. júl. 19. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!