Szerintetek most már inkább tőlem idősebb nőknél próbálkozzak? 30f
A probléma az, hogy a tőlem fiatalabbak, vagy a korosztalyom nagyon válogatós. Nem tudják mit akarnak, és szinte tökéletes férfit keresik. (Az oké, hogy mindenki jobbat akár magának.)
Netes ismerkedésnel eltűnnek szó nélkül, személyesen pedig sok randin nem akarnak beszélgetni, vagy nem nagyon lehet miről csak átlagos dolgokról. Legutóbb az volt a gond, hogy én tervezek és előre gondolkodok...
Szia!
Én veled egyidős vagyok, ha gondolod, írj. 😊
Miert ne probalkozhatnal idosebb nonel? Van olyan no aki 35 evesen is jol nez ki es lehet hogy nem gaz neki ha a ferfi fiatalabb.
Minnel nagyobb a a kor amibol keresel annal nagyobb az eselyed hogy a randibol kapcsolat is lesz.
En anno csak nalam fiatalabbakkal ismerkedtem, kb 2-5 evvel voltak fiatalabbak mikor en voltam 22-25. talan 2 lany volt akivel volt 2 randim, a tobbivel csak 1 es az elso randi ami meghatarozo hogy lesz e tobb vagy sem.
A felesegem 5 evvel fiatalabb nalam es vegulis soha nem ismerkedtem idosebb novel.
En is olyan idos vagyok mint te de ha nem lennek hazas akkor tobb eselyt adnek magamnak azzal hogy nem csak 30 alatt nezelodnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!