Szerintetek most már inkább tőlem idősebb nőknél próbálkozzak? 30f
A probléma az, hogy a tőlem fiatalabbak, vagy a korosztalyom nagyon válogatós. Nem tudják mit akarnak, és szinte tökéletes férfit keresik. (Az oké, hogy mindenki jobbat akár magának.)
Netes ismerkedésnel eltűnnek szó nélkül, személyesen pedig sok randin nem akarnak beszélgetni, vagy nem nagyon lehet miről csak átlagos dolgokról. Legutóbb az volt a gond, hogy én tervezek és előre gondolkodok...
Nem biztos, hogy idősebb kell, csak más típusú, mint akiknél eddig próbálkoztál.
És mit jelent, hogy tervezel? Miben? A kapcsolatban? Azt senki sem szereti, ha az első randin már az együttélésüket tervezik :)
Nekem mindig az idősebb férfi jöttek be :) a velem egykorúakkal mindig az volt a baj, hogy én is ahogy írtad gondolkodok előre...mondjuk én szeretek is előre tervezni.
És ez a nálam idősebb korosztálynál meg is van. Plusz az idősebb pasik sármosabbak is szerintem :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!