A mai világban fogok még olyan lányt találni aki a hibáimmal együtt szeret? Esetleg idősebb hölgyekkel kéne próbálkoznom vagy talán mégis a fiatalok a nyerők? 20/F
Előző vagyok, 16/l
És csak emiatt ne keresgélj idősebb korosztályban. Bőven akad a te korosztályodban is olyan lány aki ezeket megérti, ebben biztos vagyok. Max eddig nem találkoztál ilyennel, de biztos összehoz a sors egyszer valakivel.
30 feletti nő egy 25 alatti srácnak, nos, a dupla vagy semmi esete. Ha rosszindulatú, akkor keresztbe lenyel téged, hogy észre se veszed. Magasan pszichés és élettapasztalatbeli fölénybben van hozzád képest a legtöbb 30 feletti nő.
20 alatti lányok zöme meg... a tojáshéj a popsijukon... Ritka kivétellel.
Van egy gyanúm, hogy valószínűségi és statisztikai tényezőket is figyelembe véve huszonévesekkel próbálkozz.
Persze hogy fogsz 😄,
Lehet hogy még nem találtad meg, de biztosan rá találsz arra az emberre, ezért is fontos ismerkedni a másikkal,és szerintem a veled egy korúak között is simán lehet ez az ember. Szóval ne add fel, de ne is görcsölj rá erre a témára annyira. Éld az életed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!