Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A mai világban fogok még...

A mai világban fogok még olyan lányt találni aki a hibáimmal együtt szeret? Esetleg idősebb hölgyekkel kéne próbálkoznom vagy talán mégis a fiatalok a nyerők? 20/F

Figyelt kérdés
2020. okt. 14. 21:51
 1/7 anonim válasza:
Nem fogsz. Az idősebbek között sem.
2020. okt. 14. 21:52
 2/7 anonim válasza:
Peersze:) nem fg az öledbe pottyanni, de erre való a keresgélés,ismerkedés. És tok érdekes, új élményeket tapasztalsz meg közben, új emberkét ismersz meg. Ne erőltesd, mert úgyis jönni fog majd, inkább élvezd az utat^^💓
2020. okt. 14. 21:57
 3/7 anonim válasza:
Az 1-es egy f*sz. Fogadni mernék, hogy ez az a személy, aki mindig mindenki ismerkedős kérdése alá oda élősködik kritizálni a másikat, mert nincs élete.
2020. okt. 14. 22:28
 4/7 anonim válasza:
Szerintem egy kapcsolatnak (és a barátságnak) pont az lenne a lényeg hogy a személyt a kis hibával együtt szerttjük, tiszteljük és elfogadjuk. Mindenkinek vannak hibái, ha ezeket te el tudod fogadni önmagadon és a másik felen akkor abból egy jó kapcsolat lehet.
2020. okt. 14. 22:37
 5/7 anonim válasza:

Előző vagyok, 16/l

És csak emiatt ne keresgélj idősebb korosztályban. Bőven akad a te korosztályodban is olyan lány aki ezeket megérti, ebben biztos vagyok. Max eddig nem találkoztál ilyennel, de biztos összehoz a sors egyszer valakivel.

2020. okt. 14. 22:38
 6/7 anonim válasza:

30 feletti nő egy 25 alatti srácnak, nos, a dupla vagy semmi esete. Ha rosszindulatú, akkor keresztbe lenyel téged, hogy észre se veszed. Magasan pszichés és élettapasztalatbeli fölénybben van hozzád képest a legtöbb 30 feletti nő.

20 alatti lányok zöme meg... a tojáshéj a popsijukon... Ritka kivétellel.

Van egy gyanúm, hogy valószínűségi és statisztikai tényezőket is figyelembe véve huszonévesekkel próbálkozz.

2020. okt. 14. 22:51
 7/7 anonim válasza:

Persze hogy fogsz 😄,

Lehet hogy még nem találtad meg, de biztosan rá találsz arra az emberre, ezért is fontos ismerkedni a másikkal,és szerintem a veled egy korúak között is simán lehet ez az ember. Szóval ne add fel, de ne is görcsölj rá erre a témára annyira. Éld az életed

2020. okt. 15. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!