Miért érzem azt hogy sosem fogok barátnőt találni?
Figyelt kérdés
Úgy érzem sosem lesz olyan barátnőm akivel teljesen megértjük egymást, illünk egymáshoz stb. Már nem vagyok annyira fiatal, 23 vagyok, és sosem volt senkim még rövid időre sem. Nem értem azokat akik nálam jóval fiatalabban is össze tudnak hozni több éves kapcsolatot.2020. nov. 15. 12:55
1/6 anonim válasza:
Hát, bró, ki kell mozdulni, élni kell, hobbik kellenek, életcélok és próbálkozni ezerrel. Férfiként neked úgy kell csinálni, hogy fogod, azt mész csajozni. 1000x el leszel utasítva, de ez van. Majd az 1001. igent mond. Nem nő vagy, hogy várhatod a sült galambot, bró. Neked kell az asztalra csapni, hogy "én ma megyek nőzni!", aztán menj és próbálkozz, mint állat. Ennyi.
2020. nov. 15. 13:24
2/6 anonim válasza:
Az embernek altalaban jok a megerzeseik, lehet hogy tenyleg sosem lesz senkid.
2020. nov. 15. 13:25
3/6 anonim válasza:
Ne add fel. Bár sok olyan kapcsolat van, ami annyit is ér.
Nem vagy lekésve semmiről, legalább megóvod magad a kellemetlenségektől!
2020. nov. 15. 13:56
4/6 anonim válasza:
23 éves vagy, nem vagy te még reménytelenül öreg.Olvasgass itt az oldalon, vannak még nagyon ügyes negyvenes szűzek is akik szintén az igaziról álmodoznak. Meg rommá kefélt kiégett harmincasok akik meg a herceget várják, hogy az elvigye őket a kastélyába ahol az majd jól felkoppintja őket, aztán boldogan élnek amíg a válóper be nem lesz adva,meg a kastély le nem lesz nyúlva a hercegtől.Ne görcsölj te ilyeneken. Melózzál, hogy legyen lóvéd,építsd a jövődet,foglalkozz a hobbijaiddal,prostizzál amikor jólesik, próbáld ki minél többel a szexet, ne negyven évesen, egy unalmas, szexmentes házasságban jöjjél rá, hogy nem is éltél még.Nézd, ez általában úgy van, hogy akik 16-17 évesen jól néznek ki azoknak nagyjából csajozni se kell mert a lányok állnak sorban ezekért a srácokért, hogy lepippanthassák őket.Te nyilván nem ebbe a kategóriába tartozol, neked innentől fogva keményen meg kell majd dolgoznod a lyukért.Gyúrjál,öltözködj jól,legyen lóvé,olvass,legyél tájékozott,legyen valami izgalmas hobbid,tanuld meg magadat jól érezni az életben aztán ha próbálkozol is akkor előbb-utóbb akad valami nő is majd.
2020. nov. 15. 14:14
5/6 anonim válasza:
egyetértek a 4essel, leírta az élet igazságát.
Én csak megerősíteni tudom, kb olyan voltam, mint te. 24 éves koromban elhatároztam, hogy nem teszem magam lelkileg tönkre ilyeneken, elkezdtem prostizni, élvezni az életet.
Néha elkell fogadni, hogy nem mindenkinek megy a csajozás. Nézhetsz te ki jól, ha pl kicsit félénkebb vagy esetleg, ott már elástad mag. Főleg a mai lányoknál.
2020. nov. 15. 14:30
6/6 anonim válasza:
Én szívesen megismernélek
2020. nov. 15. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!