Normális ha azt érzem hogy sosem fogok olyan lányt találni aki a barátnőm lehetne?
Figyelt kérdés
Eddig még csak egy randim sem volt, pedig már 24 vagyok.
Zárkózott vagyok, és nincsenek a közelemben olyan lányok akikkel ismerkedhetnék, és aki tetszene is. Elégé nagy az esély arra hogy nekem sosem lesz barátnőm, nagyon gáz tudom....:/
2020. júl. 17. 23:20
1/3 anonim válasza:
Tinder?
2020. júl. 17. 23:36
2/3 anonim válasza:
Még pont időben vagy, sok olyan embert ismerek / ismertem, akik 20+ évesen még csak lány közelébe se mentek (bár ők nem is nagyon akarnak ezen változtatni). Fontos, hogy még mielőtt elmennél nyíltabb társaságba, egy kicsit össze kéne kapd magad. Nem baj, ha zárkózott vagy, de ez ne látszódjon rajtad. Próbáld meg első nekifutásra a társkeresőket, legrosszabb esetben csak hasznos tapasztalataid lesznek, jobb esetben találsz egy értelmes lányt, aki szeretni is fog.
2020. júl. 17. 23:40
3/3 anonim válasza:
#1 nem gondolod, hogy már kicsit fárasztó mindig ezt ajánlgatni?
2020. júl. 17. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!