Lányok, miért jobb egy külföldi pasi?
"#2: Hát rád rád is fér egy kis kultUráltság..."
Mondja egy olyan, aki még írni sem tud. Egyébként savanyú a szőlő?
Én "külföldön" élek sok éve, de egyetlen fórumon sem találkoztam azzal a negatív hozzáállással a nökhoz, mint amit itt is tapasztalok minden nap.
Ha egy nö netán nem akar együttlenni egy csövessel vagy hasonlóan igénytelen, nem dolgozó "férfivel", akkor már ki akarja használni a férfiakat, csak a pénzre meg (azt azonban nem tudják megmagyarázni, miért kellene a nönek eltartani egy lúzert), fel vannak háborodva, ha nem fekzsenek le bárkivel, mert milyen dolog az, hogy a férfianak vannak "szükségleteik", a nök meg válogatnak és csak azokkal kezdenek valamit, aki tetszik nekik, stb.
Ez az, ami itt ismeretlen dolog, mindenki elfogadja, hogy az embereknek - nöknek is meg férfiaknak is - van, aki vonzó, és van, aki nem, ez utóbbi esetben meg nem kell magyarázkodni, hogy miért nem akaornak vele kapcsolatot.
A nöket itt nem anyagias állatoknak tartják, és nem használati tárgyaknak, hanem ugyanolyan embereknek, mint a férfiakat.
Persze, egy-egy ettöl eltérö eset van néha, de azok többsége is itt külföldinek számító emberekre - föleg Kelet-európára - jellemzö.
Szóval "nem szexista a férfiak java, családon belüli erőszak sincs" - ez csak úgy igaz, hoyg itt is elöfordul ilyen, csak az arányok mások, amíg MO-on ez a "normális, átlagos", itt ez a kivétel!
#13 talán a férfiak megértőbbek lennének, ha a nők nem egész nap a telefonjukat nyomkodnák, ha tudnának főzni, stb. Minden héten körmöshöz járnak, megnézem akkora körmökkel mit dolgoznak, mert szerintem még kitörölni se tudják normálisan.
hát nekem ilyen nő nem is kell.
Nem jobb, inkább csak más.
Lehet az angolt gyakorolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!