Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Aki csúnya, annak csak olyan...

Aki csúnya, annak csak olyan párja lehet aki neki nem tetszik?

Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 10:21
 1/7 anonim válasza:
Lehet szerencséje.
2020. nov. 4. 10:22
 2/7 anonim válasza:
100X inkább legyek egyedül, minthogy összeálljak valakivel aki nem tetszik, csak hogy legyen már valakim.
2020. nov. 4. 11:10
 3/7 anonim válasza:

Rengeteteget kell próbálkozni a nahy számok törvénye miatt és emelett óriási mázli kell sajnos.

De ez sokaknál dilemma, összejöjjek-e olyannal, aki amúgy nagyon rendes meg tetszek neki, csak ő nekem nagyon-nagyon nem. Vagy várjak és várjak, lehet, hogy örökké olyanra, aki be talán be is jön....

2020. nov. 4. 11:26
 4/7 anonim válasza:
*helyesírási hibákért bocsi
2020. nov. 4. 11:27
 5/7 Barnabas333 válasza:

Attól függ, ha alacsony is és férfi és önbizalma sincs akkor tuti...42F

De van olyan aki inkább örökre magányos marad az se jobb.

2020. nov. 4. 15:22
 6/7 anonim válasza:

Karizmával is lehet hódítani. Például, aki sikeres(ergó pénzes is) nem feltétlen a pénze miatt vonzó egy nőnek, hanem a tudása révén.

Viszont te is ugyanúgy megtalálhatod a másikban a szépet, mivel együtt tudsz érezni, mert te se vagy tökéletes..

2020. nov. 8. 11:43
 7/7 anonim válasza:

Én három éve is.erkedtem.meg a férjemmel, akkor eléggé el voltam hízva, és nem voltam rendbe, de ő meglátott bennem valamit (mai napig nem értem) és ő a világ leghelyesebb embere. Kellően férfias, karakteres az arca, jól tartja magát, egyszerűen jól néz ki.

Miatta végülis lefogytam idővel, így már én is szeretem ahogy kinézek, de még azelött elvett feleségül hogy féluton jártam volna a fogyásban.

Szóval én a szerencsések közé tartozom azt hiszem :D

2020. nov. 30. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!