Mi a véleményetek erről a cipőről?
2020. máj. 31. 19:13
A kérdező szavazást indított:
Tetszik, viselném
Elmegy
Biztos hogy nem venném fel!
43 szavazat
1/5 anonim válasza:
Manapság minden tizen éves kislány ilyet hord, szóval nem lenne feltűnő. Sőt sokat színes változatban hordanak ilyen nagy b.szom cipőket. Úgyhogy ez azokhoz képest kb semmilyen.
2/5 anonim válasza:
Én nem hordok sportcipőt csak sportoláshoz, egyébként lesz@rom, ki miben van.
Nem gáz, tényleg minden tizenéves lány ilyet hord.
3/5 anonim válasza:
Én is sportcipőt csak sportoláshoz hordok, amúgy csak nagy ritkán. Szóval én hétköznapra nem venném meg. Viszont amúgy ja, semmi extra, sokan hordanak ilyesmit a mindennapokra.
4/5 anonim válasza:
16 éves tinilány vagyok.. Ki nem állhatom az ilyen jellegű cipőket. Télen általában bőrbakancsot hordok, melegebb időben bőr félcipőket. Nyáron természetesen szép szandálokat, de surranónak az egyszerű tenisz cipő jellegű "sport" cipők is beleférnek. (nagyon nem ezek a vastag talpú, túltervezett rettenetek) Ezekből a cipőkből általában feketét/fehéret választok, hogy ki tudjam pingálni hímzéssel, festéssel vagy más izgalmas dolgokkal. Azonban a kérdésedben szereplő sportcipő.. nagyon nem az én világom.
5/5 anonim válasza:
Ritka ronda sport cipellő felnem venném max kutya sétáltatásra ha véletlen sza*ba lépek ne sajnáljam a cipöt aztán kidobhassam a kukába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!