Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vágyhatok egy igaz társra?

Vágyhatok egy igaz társra?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, és úgy érzem, már egy olyan társra vágyom, akivel akár az életemet is leélhetem.

Nem bejárónőt keresek, aki főz /mos/takarít rám, hiszen az egyik hobbim pont a sütés - főzés, és amúgysem szeretem, ha kiszolgálnak. Nem is szexpartnert keresek, hanem egy olyan nőt, aki a másik felem lesz. Akivel együtt fogunk sírni, és nevetni, közös élményekkel gazdagodni.

Bevallom, én sem mindig gondolkodtam így, mert egyszerűen nem éreztem magam még készen egy életen át tartó kapcsolatra. De, már kiéltem magam, és mostmár mással szeretnék boldog lenni.

Magamról röviden: szeretek sütni - főzni, olykor baráti társaságoknak is sütök, és szeretem levezetni a napi feszültséget a konditeremben - vagy futással.

Romantikus alkat vagyok. Bár tudom, hogy manapság már az embereknek nincs idejük egymással törődni. Aminek az eredménye a sok válás.

Persze, én sem vagyok tökéletes. De, úgy gondolom, épp ettől vagyunk mind egyediek.

2020. okt. 27. 11:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
9 - es: ez az egyén egy megkeseredett valaki, akinek se kutyája, se macskája, és itt éli ki magát. Annyira szánalmas suttyó, hogy annyira lenézem, hogy nem is válaszolok neki. 🙂
2020. okt. 31. 00:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!