Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vágyhatok egy igaz társra?

Vágyhatok egy igaz társra?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, és úgy érzem, már egy olyan társra vágyom, akivel akár az életemet is leélhetem.

Nem bejárónőt keresek, aki főz /mos/takarít rám, hiszen az egyik hobbim pont a sütés - főzés, és amúgysem szeretem, ha kiszolgálnak. Nem is szexpartnert keresek, hanem egy olyan nőt, aki a másik felem lesz. Akivel együtt fogunk sírni, és nevetni, közös élményekkel gazdagodni.

Bevallom, én sem mindig gondolkodtam így, mert egyszerűen nem éreztem magam még készen egy életen át tartó kapcsolatra. De, már kiéltem magam, és mostmár mással szeretnék boldog lenni.

Magamról röviden: szeretek sütni - főzni, olykor baráti társaságoknak is sütök, és szeretem levezetni a napi feszültséget a konditeremben - vagy futással.

Romantikus alkat vagyok. Bár tudom, hogy manapság már az embereknek nincs idejük egymással törődni. Aminek az eredménye a sok válás.

Persze, én sem vagyok tökéletes. De, úgy gondolom, épp ettől vagyunk mind egyediek.

2020. okt. 27. 11:27
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nem vágyni kell rá ! Ha nem kérni !
2020. okt. 27. 12:43
 2/11 anonim válasza:
Sok sikert, hogy megtaláld:)
2020. okt. 27. 13:11
 3/11 anonim válasza:
Kb minden 3. ember ezzel küzd, nők is, úgyhogy minden esélyed meg van hasonló partnert találni. Sok sikert!
2020. okt. 27. 13:53
 4/11 anonim válasza:
Vágyni vágyhatsz, de az sajnos nem jelenti azt, hogy lesz is.
2020. okt. 27. 14:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Dehogynem! Lesz! 😉
2020. okt. 27. 14:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 🙂
2020. okt. 27. 14:03
 7/11 anonim válasza:
Vágyhatsz. Keress. Hogy könnyű vagy nehéz dolgod lesz-e, azt nem tudhatom, mert nem ismerlek.
2020. okt. 27. 15:39
 8/11 anonim válasza:
ja sokat ér ha kéri.tenni kell nem kérni.
2020. okt. 28. 14:43
 9/11 anonim válasza:
Ilyen ocsmány dumát! És ennyi évesen nem lehetsz túl annyi komoly és komolytalan kapcsolaton amitől megjönne az eszed. Úgyhogy jobb is hogy egyedül vagy!
2020. okt. 30. 22:21
 10/11 anonim válasza:
9 alias ügyeletes troll.csak tudnám hogy mi a fas zért nem tiltják ezeket a kártevőket le itt.
2020. okt. 30. 22:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!