Mit jelent, ha a lány csak magáról beszél?
Figyelt kérdés
Az egyetemen van egy szaktársam, aki elég zárkózott lány, de velem elég jó viszonyban van. Közös előadásainkon mellém ül általában és kifejezetten sokat beszél szünetekben vagy hazafelé suli után, de mindig csak magáról. Kutyájáról, arról mit főzött, mit sütött stb. Ha én dobok fel témát, pár perc után már másról folyik a szó, ami szintén róla szól. Nem zavar, mert kifejezetten bejön a lány, élvezettel hallgatom, de ez mit jelenthet? Szimpatikusnak talál?2020. okt. 19. 15:05
1/5 anonim válasza:
Szerintem ha komolyabban érdekelnéd őt, akkor egyrészt téged is hagyna szóhoz jutni, másrészt kérdezősködne felőled. Én ebből úgy gondolom, hogy nem érdekled őt különösebben, és/vagy egoista, aki csak saját magával tud foglalkozni.
2020. okt. 19. 15:23
2/5 anonim válasza:
Nincsenek barátai, és te vagy az egyetlen, akinek minden örömét - bánatát elmondhatja.
2020. okt. 19. 15:46
3/5 anonim válasza:
Okè, de azèrt èrdeklődne is, ha èrdekli a másik fèl...ez így kicsit tènyleg egyoldalú...de persze bármi lehet.
2020. okt. 19. 16:44
4/5 anonim válasza:
Sok ilyennel beszéltem. Nehezen alakítanak ki másokkal kapcsolatot (pont azért, mert ilyenek), s amikor valakivel sikerül, arra zúdítanak mindent. Egyes fiúk hagyják, mert örülnek, hogy egy lány ilyen kapcsolatba lép velük és beengedi őt az életébe, de aztán rá fogsz te is jönni, hogy az életében semmi érdekes vagy izgató nincs.
Aztán nem hiszem, hogy élvezni fogod, mikor ezredjére mondja el. Szex után pedig még unalmas is lesz teljesen, de ez csak az én tapasztalatom, lehet neked más lesz. Én sosem bírtam, hogy leszartak, akármilyen jó csaj is volt.
2020. okt. 20. 20:08
5/5 anonim válasza:
Szerintem egyke.
2020. okt. 27. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!