Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a legtöbb lány azt mondja magárol hogy teljesen "más" nem tömeg vagy egy p***a avagy k****a?
Figyelt kérdés
2019. dec. 20. 12:21
1/10 anonim válasza:
Mert így jobban el tudják maguat adni.
2/10 anonim válasza:
Pont azért amiért a legtöbb fiú azt mondja magáról hogy teljesen más, nem bunkó paraszt.
3/10 anonim válasza:
Jól mondja a második!
Mindenki annyira egyedinek képzeli magát, pedig iszonyat sablon mind.
Én legalább biztosan tudom, hogy kilógok a sorból, mert mindenhol kiközösítenek :D
5/10 anonim válasza:
Mert mindenki különlegesnek hiszi magát lassan, otthon is azt divat belenevelni a gyerekbe, hogy ő a legjobb, legszebb, legokosabb, neki minden is jár, a többi meg pórnép.
/természetesen itt is tisztelet a kivételnek/
6/10 anonim válasza:
#3 Öcsém, hát ezt nagyon elhitted :D
7/10 anonim válasza:
Engem kissé már kezd idegesíteni.Szerintem pont attól lesznek átlagosak hogy nem akarnak átlagosak lenni.Be vallom nekem is volt ilyen korszakom,de max pár hónapig tartott.Mivel le esett hogy ez hülyeség.Ha valaki p*csának vagy k*rvának nevezi magát az meg már másik téma.Bár nem értem hogy ezt a két szót hogy lehet pozitívan venni.Amúgy eskü pár osztálytársam jobban megsértödik azzon ha valaki azt mondja nekik hogy átlagosak mint ha azt hogy csúnyák.Amúgy az is lehet hogy ha átlagosnak titulálnak azt úgy veszik hogy nem vagy egyedi vagyis könnyen találhatsz egy helyetest.Vagyis nem vagy fontos és ha nem lennél találnék valaki mást.16/l
8/10 anonim válasza:
Ami nem vagy azt nem kell bizonyítani.
9/10 anonim válasza:
hát szerintem én komolyan más vagyok, skizofréniám van és nem véletlenül nem találom a helyem te kátrány
10/10 anonim válasza:
Ez azért van, mert te ilyen lányokkal találkozol.
Nekem egy se mond még hasonlót se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!