28 éves nő vagyok, ismerkednék max 30 éves korú pasival. ?
És a kérdés sem stimmel, ha megnézed....
Elmagyaráznád, kérlek?
Úgy tűnik akkor a kérdező már csinált egy második profilt is és arról írt neked Erika.
Egyébként mivel húztad fel így a kérdezőt?
Kedves 62-es válaszoló:
Nem húztam fel a kérdezőt semmivel, arról sem volt fogalmam mi az a "gyk", mikor az idegen urak rám írtak! Ezért mondtam, ha ismer s prpblémája van vállalja fel az arcát s ne ilyen primitív úton próbáljon kapcsolatba lépni velem, ugyanis ez szánalmas.
S itt jelen levő férfiak! Én arra sem vennék mérget, higy ez a kérdező nő...😉
Szerintem már megállapodtunk abban itt, hogy a kérdező nem nő.
Egyébként meg nézd a jó oldalát, van egy titkos hódolód a személyében.
Hékás!
Az a felhasználó nem én vagyok.
Kicsit kezdte már elegem lenni ezekből az alaptalan és hamis vádakból. Hol van már az a feljelentés? Akkor haladjunk, felesleges a száj karate itt.
Egyébként meg, valaki alá tudja támasztani, hogy én Erika profilját adtam meg?
De mi az az innen? És ki az a mindenki??
Vagy én felelek az egész gyakori szennyéért? Azt sem tudom, hogy jövök én a képbe!
Az innen és mindenki az aki innen kapta meg az elérhetőségét és ráírt.
A képbe csak úgy jössz, hogy rád írtak ismerkedés gyanánt és Erika profilját kapták meg.
Tudjátok mit? Ne is. Még a végén aki itt szivat az regisztrál 5 névvel aztán nekiáll itt írogatni.
Idáig jól elszórakoztam ezen az agymenésen, de most már kezd unalmas lenni. Úgyhogy én megyek. Pá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!