28 éves nő vagyok, ismerkednék max 30 éves korú pasival. ?
Azért nem írtam, mert már régebben óta fent vagyok az oldalon és nem szeretnék ismerősbe futni. De egyébként látod, abba a nagyon kevésbe is sikerül belekötni 😃
Szia!
Ha szereted a friss húst, akkor írj 😇 23f
Nő vagyok, csak kíváncsiságból olvastam el a reagálásokat.
Kérdező, egyetértek a 19-es válaszolóval. Semmit nem írtál magadról, az igényedről.
A kérdésed után .-ot, illetve ?-t teszel, tehát nagyon nem is lehet tudni mit akarsz.
Ezzel szemben kioktatsz szinte minden válaszolót.
Abból,hogy azt leírod melyik megyéből/fővárosból szeretnél ismerkedni,milyen alsó-felső korhatárral, milyen végzettséggel (alap-közép-felső), milyen vagy külsőre (átlagos, soványabb, ducibb, sportosabb), és milyen pasit keresel (mindegy, hasonlót), még nem fognak Rád ismerni hidd el.
Igy viszont látod, nagyon érdemi választ nem kapsz. Legalábbis nyilvánosan.
A kérdőjel azért került oda, mert egyébként nem engedi kiírni.
Bács-Kiskun megye. Felső korhatárt megadtam. Alsó pedig nincs, ésszerű keretek között.
Lehet amúgy igazad van, leírok pár dolgot.
Alacsony vagyok átlag testalkattal.
Végzettséget nem írok, mert nekem sem igazán lényeges ez.
Sportos pasikat kedvelem, vagy átlagos testalkatút, de majd ezért is mindjárt megkapom a magamét. 😅
Komoly gondok vannak 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!