Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 28 éves nő vagyok, ismerkednék...

28 éves nő vagyok, ismerkednék max 30 éves korú pasival. ?

Figyelt kérdés

2020. okt. 5. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim válasza:
#9: Senki nem kért, hogy vitatkozz, egyébként is csak leírtam a tapasztalataimat, ha már egyszer te is leírtad a tieidet. Ha neked jogod van leírni, akkor nekem is. Az itteni nők sem különbek nagy átlagban, nincs ezen mit szépíteni. Más kérdés, hogy ők is ugyanúgy bedobják az "én nem vagyok olyan" szöveget, aztán meg a végén a többségük mégiscsak segget csinál a szájából.
2020. okt. 5. 21:14
 12/76 Noren1989 válasza:
#11, nem véletlen itt üti el az idejét a "hölgy".
2020. okt. 5. 21:16
 13/76 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hová valósi vagy?? :)
2020. okt. 5. 21:17
 14/76 anonim válasza:
30 F ha gondolod írj :)
2020. okt. 5. 21:36
 15/76 anonim válasza:
Te pasikkal akarsz ismerkedni, én viszont férfi vagyok, úgyhogy csá.
2020. okt. 5. 21:38
 16/76 anonim válasza:
Mit lehet tudni rólad?
2020. okt. 5. 21:55
 17/76 A kérdező kommentje:

Hát ez nem semmi.

Igazából tényleg ismerkedés lett volna a célom.

Köszönöm, nem kérek olyan emberektől üzenetet, akik az egyikben 28, a másikban 38 évesek.

Azt sem értem, ha annyira az a tendencia, hogy a nők bezzeg nem akarnak ismerkedni, attól miért lettem én tuti férfi. Azt sem, hogy miért bűn az, hogy kiírtam ide ezt a kérdést, úgy már biztos ronda vagyok, vagy kövér.... Ezeket privát üzenetekből szűrtem le, nem az én fejemből pattantak ki.

Azt sem értem, egyesek miért ennyire frusztráltak, de az tuti, hogy egyből el is ment a kedvem az egésztől.

Akiknek nem írok vissza, az azért van, mert már beszéltünk és köszönöm, sem a hazugságaikból nem kérek, sem pedig az intim képkéregetésből.

Köszönöm szépen, pszichológiai segítséget sem kérek. 🙄

Aki ezek ellenére is kíváncsi rám és értelmes üzenetet ír, annak válaszolni fogok.

Csá

Cseppet sem csodálkozom az itteni nők panaszáradatán.

2020. okt. 5. 22:47
 18/76 anonim válasza:

17: Személy szerint azt javaslom, hogy inkább rendes társkeresőn próbálkozz, szerintem feleslegesen ne pazarold el az energiádat itt, mert hiába van itt is ismerkedés kategória, az emberek az anonimitásnak "hála***" iszonyat bolondok tudnak lenni sajnos... vaaaagy a tényleges személyiségüket látjuk soxor itt kibontakoztatni? Hmmm, jó kérdés! 🤔

***Azért írom idézőjelben, mert kétélű a fegyver sajna... Egyik oldalon legalább gyorsan le tudod filterezni őket, másik oldalon viszont kellemetlen... Még nekem is így szekunderben, de nagyon. :)

Sok sikert, inkább máshol! 😊

2020. okt. 6. 07:38
 19/76 anonim válasza:

Egy aprócska észrevételt közbeszúrnék. Igazából valóban nem gondoljuk, hogy egy nő pont itt akar ismerkedni mert vannak erre számára jobb platformok is. Egyébként is kb. bárhol tud erőlködés nélkül, ezért is tűnik polgárpukkasztásnak ha egy nő erről panaszkodik itt.

Illetve lehet érdemes lett volna csak pár szóban említenem magadról valamit mert azért ez így elég flegmának hát és emiatt lett ennyire toxikus a válaszok zöme.

2020. okt. 6. 08:20
 20/76 anonim válasza:
Értelmes és igényes nő nem azt írja, hogy pasit keres, hanem azt, hogy férfit. Az ilyen lekicsinylő megjegyzésektől hányingerem van. Én sem csajt keresek, hanem nőt.
2020. okt. 6. 08:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!