Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 28 éves nő vagyok, ismerkednék...

28 éves nő vagyok, ismerkednék max 30 éves korú pasival. ?

Figyelt kérdés

2020. okt. 5. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim válasza:

Kedves mindenki.

Ez az illető, ha egy bizonyos Erika elérhetőségét küldi el nektek (face és insta), kérlek ne vegyétek komolyan, mert az ÉN vagyok.

Nem tudom ki vagy egyáltalán pasi vagy csaj, DE ezért a húzásodért feljelentelek s majd várd a leveled te nyomorék!!!

Azt hitted, ha kiadod a profilom idegeneknek nemnfognak rám írni s nem mesélik el mi történik???

Nagyon olcsó próbálkozás volt.

2020. okt. 8. 09:35
 42/76 anonim válasza:

Szerintem is valaki szivat.

A lényeg, hogy ez az illető más profilját adja ki s nem a sajátját. Akinek elküldi az elérhetőségem kérem jelentse itt az oldalon!

Köszönöm!

2020. okt. 11. 06:57
 43/76 anonim válasza:

Érdekesek azért a hozzászólások.Szinte mindenki sejt mögötte valamit, lehúzza, vagy kételkedik abban,hogy a kérdező csak itt, így egyszerűen, ismerkedne.Egyébként meg ha felvetődik kérdésként hogy a nő kezdeményezhet-e, minden pasi azt írja,hogy miért is ne?

Akkor, kedves férfiak, most miért nem az a reakció,hogy éltek a lehetőséggel?

2020. okt. 12. 09:53
 44/76 A kérdező kommentje:

Teljesen egyet értek

Érdekes....

Ja és még valami. Nem más profilját adom ki és nem tudom, ki az az Erika 😅

2020. okt. 12. 13:24
 45/76 anonim válasza:
A lehetőséggel élnénk de egyeseknek kamu profilt ad meg míg másoknak vissza se ír. #43 szerinted miből gondoljuk, hogy az egész kamu?
2020. okt. 13. 01:02
 46/76 anonim válasza:
Nem tudom hogy lehet-e ide képet csatopni, azonban szívesen csatolnám a képeket azoknak az üzeneteiről, akik rám írtak MIATTAD!(7-8MINIMUM). S elküldték a gyk-s provát üzidet is nekem, hogy értsem mi történik...hihetetlen szánalom vagy angyalom. Szerencsére nekem van életem s további jó szórakozást kívánok. 😉
2020. okt. 13. 02:54
 47/76 anonim válasza:

#46 képernyőfotó, azt feltöltöm egy képmegosztóra és belinkeled ide.

Egyébként mivel haragítottad így magadra a kérdezőt, hogy időt és fáradtságot nem kímélve akár neked pasit szerezni?

2020. okt. 13. 08:27
 48/76 A kérdező kommentje:

Kedves Erika! Inkább akkor nekem küldd már el légyszíves, szeretném én is tudni, miről van most már szó. Egyre kíváncsibb vagyok.

Igaz, én úgy tudom ilyet nem lehet, de ezekre a privát üzenetekre is kíváncsi lennék. Ha az illető beleegyezik, töltsd fel nyugodtan.

2020. okt. 13. 08:46
 49/76 A kérdező kommentje:

Tény, hogy nem írok mindenkinek vissza, nem vagyok köteles mindenkivel szoba állni, aki azzal kezdi, hogy farok képet küld.

És még mindig nem tudom, ki az az Erika.

2020. okt. 13. 08:48
 50/76 anonim válasza:

Kérdező, a 45-ös azt írja,hogy van akinek kamu profilt adsz meg. Tényleg így van?Ha nem, akkor erre reagálj szerintem!

Az jogos,hogy nem írsz mindenkinek vissza, jogodban áll, főleg ha intim képpel kezdi. De ezt akár ide is kiírhatod: intim fotót nem kérsz,ilyen megkeresésre nem reagálsz...

2020. okt. 13. 08:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!