Akiknek már tiniként van/volt kapcsolatuk azok mind jól néznek ki?
17 évesen volt az első kapcsolatom. Hát, szerintem csúnya vagyok :) De az első párommal azóta is együtt vagyunk, és szerinte én vagyok a világ legszebb nője :)) (nem is merne mást mondani... :D)
Ami furcsa, hogy nekem ő nagyon vonzó, szépnek tartom az arcát, mégis a legtöbben őt azért kosarazták, mert szerintük "csúnya".
Nem . Sőt ! Volt egy nem túl szép lány ismerősöm (távoli) sorra járt , egész jó kinézetű srácokkal , bár személyiségileg eléggé "kattos " volt , kicsit szerintem ijesztő is .
Magamat közepesnek tartom ,nem vagyok ronda , de topmodell sem .Nekem meg rendszeresen be jöttek/jönnek olyan srácok is akikre a barátnőim azt mondták nem is értik mi tetszik benne , olyan csúnya.Persze emellett a klasszikus értelemben helyesek közül is tetszenek. Nekem az a lényeg , hogy valami meg fogjon , egy szép mosoly / szem / az arcvonások .Ha meg van a szimpátia , nem érdekel , hogy másnak nem tetszik .A lényeg, hogy én tudjam vonzónak látni. Van egy srác ismerősöm ő se kifejezetten helyes , de annyira karizmatikus maga a viselkedése , megnyilvánulása. Eddig egész sok barátnője volt, kifejezetten szép , kevésbé szép is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!