Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljék kapcsolatukat? Milyen úton induljanak el?
Figyelt kérdés
19 éves a fiú a hölgy 33 éves.
Egyik ismerősöm együtt van egy nála 14 évvel idősebb nővel. Az ismerősöm más mint a legtöbb 19 éves eléggé érett a gondolkodása. Komolyan gondolják a kapcsolatukat és szeretnék közölni a szülőkkel is. Egyáltalán nem fellángolás ami köztük van! Igaz szerelem alakult ki köztük és nem akarnak titkolozni. Attól félnek mi a család reakciója.
2020. aug. 30. 17:06
1/7 anonim válasza:
Ha egzisztenciálisan nem függ a szülőktől, egyszerűen jelentse be. Nem kell túlbonyolítani. Aztán ha jól fogadják, elviszi bemutatni.
3/7 anonim válasza:
Mi közöd hozzá hogy ők hogy közlik a kapcsolatukat? Majd megoldják ha akarják, neked ebbe nem igazán van beleszólásod
4/7 A kérdező kommentje:
Legjobb barátomat tőlem vár tanácsot.
2020. aug. 30. 21:40
5/7 anonim válasza:
19 évesen érett a gondolkodása, de ahhoz, hogy bevallja a szüleinek a kapcsolatát, túl nyuszi, és a legjobb barátjától vár tanácsot, aki a gyakorin kér megoldást a kérdésére. Szerintem nem folytatom
6/7 anonim válasza:
Utolsó! Akkor itt szinte senki sem érett, mert tanácsot kér. 😂 Nem is értem miért írsz, ha nem tudsz hozzászólni. Nem ez volt a kérdés. :((
Kérdező, ha van kedved írj privátban, mert a körülmények ismerete nélkül nehéz választ adni. Milyenek pl. a szülők?
7/7 anonim válasza:
Szerintem is idővel ha nagyon komoly a dolog, úgyis el kell mondani. Nincs mese. Viszont tényleg több részletre van szükség, hogy segíthessünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!