Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen újra jó kapcsolatunk?
sziasztok! baratommal az elmult idokben eleg sokat veszekedtunk jelentektelen dologokon. jelenleg megmondtam neki hogy tartsunk egy kis szunetet, ne azert legyunk egymas mellett mert felunk a maganytol vagy hasonlok, mert felek hogy ez a helyzet van reszerol. ez alatt a pici szunet alatt szeretnem magam osszekapni. szeretnem ha csak ram tudna gondolni es annyira el tudnam varazsolni hogy veletlenul se gondoljon arra milyen lehet massal (nem tudom szokott e ilyenekre gondolni csak mar minden atfutott a fejembe). lehet elegge buta kerdes ez 😩 de szeretnem ha tudnatok valami tuti biztos tanaccsal szolgalni 😬 es kerlek ne azt irjatok hogy ennek igy nincs jovoje, ez az elso komolyabb vitank. szerintem egy masodik eselyt minimum megerdemel a kapcsolatunk. mindketten hibaztunk. de en ugy erzem kepes vagyok a valtozasra erte
19/L . majdnem 2 eve vagyunk egyutt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!